Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Ilie Năstase la vestea momentului! Ce știe sportivul despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Prima reacție a lui Ilie Năstase la vestea momentului! Ce știe sportivul despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Iată prima reacție a lui Ilie Năstase la vestea momentului! Ce știe sportivul despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc?

Ilie Năstase, despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Ilie Năstase a declarat că nu deține detalii despre divorțul momentului și că nici nu vrea să se implice în acest subiect. Sportivul este de părere că nu trebuie să se amestece, fiind strict problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc.

„Ce divorț? Nu știu nimic! Nu mă băgați în asta, vă rog frumos. E problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport.

Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep șochează! Sportiva și soțul ei, Toni Iuruc au decis să-și separe drumurile. Cei doi divorțează la mai puțin de un an de când au decis să-și unească destinele, potrivit SpyNews.

Ce a dus la separarea celor doi

Potrivit prosport.ro, cei doi au luat decizia de comun acord, iar separarea va avea loc la notar.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind „înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut”, relatează sursa citată. Drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de  15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: