Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Monicăi Anghel după ce fostul ei soț a murit: ”Dădea semne că își va reveni”

Prima reacție a Monicăi Anghel după ce fostul ei soț a murit: ”Dădea semne că își va reveni”

Prima reacție a Monicăi Anghel după ce fostul ei soț a murit: ”Dădea semne că își va reveni”

Monica Anghel a făcut primele declarații despre moartea fostului ei soț, susținând că acesta „dădea semne că își va reveni”. 

Prima reacție a Monicăi Anghel după ce fostul ei soț a murit: ”Dădea semne că își va reveni”

Vestea morții a devastat-o pe Monica Anghel și pe toată familia medicului estetician. Artista a făcut primele declarații după ce a aflat că fostul ei soț a murit. Aceasta spune că a vorbit cu el în urmă cu ceva timp să-i fie declarat decesul și părea ce se va face bine, dar iată că boala l-a pus la pământ până la urmă.

”Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat Monica Anghel la fanatik.ro.

Monica Anghel și Andrei Carandino au fost căsătoriți 11 ani. În 2005 povestea lor de dragoste ajungea la final, iar pentru binele comun au decis să nu mai tragă de căsnicie și să divorțeze. Sfârșit mariajului nu a fost unul cu scandaluri, iar cei doi au continuat să țină legătura și i-a legat în continuare o frumoasă și puternică relație de prietenie. Ambii au mers pe drumuri separate și și-au refăcut viașa, iar Monica Anghel era o foarte bună prietenă cu noua soție a fostului partener de viață.

Andrei Carandino a fost specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive. A murit, din nefericire, recent, din cauza unor probleme cardiace care în cele din urmă i-au curmat viața. Artista știa despre problemele sale de sănătate, care se agravaseră în ultima perioadă, dar care păreau să răspundă tratamentului și să se vindece. El era cadru medical la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar anunțul în ceea ce privește moartea sa  a fost făcut de jurnalista Roxana Dima, o apropiată a familiei.

”În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

Monica Anghel are probleme grave de sănătate

Supusă unei intervenții chirurgicale foarte complicată, la coloană, în urmă cu doi ani, Monica Anghel dă semne că recuperarea nu a decurs deloc bine. Monica Anghel a fost surprinsă cu chipul transfigurat de durere. Artista a ieșit să se relaxeze alături de soțul ei.În ultimii ani Monica Anghel a fost greu încercată. Aceasta a fost nevoită să facă mai multe schimbări în viața ei din cauza problemelor medicale.

Primul pas a fost să slăbească și a avut o voință de fier. Ea a reușit să topească 30 de kilograme. Totul s-a întâmplat sub supravegherea unui nutriționist. Aceasta a combinat dieta și cu mult sport. Totul a plecat după ce medicul care urma s-o opereze de hernie de disc i-a sugerat că ar trebui să slăbească.

”A trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%. Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatoare făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus: ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug!’. Trebuia să mă operez. În acel moment că să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus că ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajută. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis cât trebuie să fac ceva”, a declarat Monica Anghel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: