Redactia.ro
Home » Știri » Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt de Ziua Unirii Principatelor Române! Ce reacție a avut edilul

Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt de Ziua Unirii Principatelor Române! Ce reacție a avut edilul

GALERIE FOTO (3) Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt de Ziua Unirii Principatelor Române! Ce reacție a avut edilul

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, a fost atacat cu iaurt, în fața tuturor, chiar de ziua Unirii Principatelor Române! Edilul a declarat că nu va depunde plângere. 

Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt

În Iași, evenimentele de duminică au luat o întorsătură ciudată! Manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Române s-au transformat într-un adevărat protest care s-a sfârșit un iaurt aruncat în edilul orașului. Mihai Chirica a fost stropit drept în față cu iaurt, în fața tuturor, de un cetățean nemulțumit.

Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt! Incidentul s-a petrecut imediat după ce primarul a ajuns în Piața Unirii. Se pare că bărbatul care a recurs la acest gest este nemulțumit de clasa politică și astfel și-a exprimat frustrarea. Chiar și așa, edilul a declarat că nu va depunde plângere împotriva agresorului.

Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt de Ziua Unirii Principatelor Române! Ce reacție a avut edilul

Bărbatul nemulțumit de clasa politică, cel care i-a aruncat în față lui Mihai Chirică cu iaurt, este din Pitești. Acesta a explicat faptul că a recurs la acest gest necugetat pentru a-și manifesta nemulțumirea față de clasa politică. Mai mult, se pare că, deși nu a fost făcută plângere împotriva lui, agresorul a fost ridicat de jandarmi, dar și amendat cu 200 de lei pentru nepurtarea măștii și se va alege cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ce reacție a avut primarul din Iași

Mihai Chirica a fost atacat cu iaurt! Edilul Iașiului, Mihai Chirică, s-a retras în Hotelul Traian, imediat după incidentul neplăcut, pentru a se curăța de iaurt. Bărbatul care a recurs la acest gest a fost ridicat de forțele de ordine prezente la eveniment și pedepsit conform legii.

Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat cu iaurt de Ziua Unirii Principatelor Române! Ce reacție a avut edilul

În urma acestui incident, Mihai Chirica, primarul din Iași, le-a spus jurnaliștilor că nu va depune plângere împotriva persoanei care i-a aruncat în față cu iaurt, scrie wowbiz.ro.

”Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine”, a explicat edilul Mihai Chirica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: