Redactia.ro
Home » Monden » Primarul Piedone, petrecere de pomină la clubuile de lux din Mamaia. Șampania scumpă a curs fără măsură

Primarul Piedone, petrecere de pomină la clubuile de lux din Mamaia. Șampania scumpă a curs fără măsură

GALERIE FOTO (3)

Cristian Popescu Piedone, un personaj controversat în lumea politică, și-a luat concediu și a dat iama în cluburile de fițe de pe litoralul Mării Negre. Primarul Sectorului 5 a fost suprins comandând șampanie a cărui preț pe bucată este aproape cât un salariu minim pe economie.

Cum a petrecut Cristian Popescu Piedone în Nordul stațiunii Mamaia

Cristian Popescu Piedone s-a distrat de minune în zona de lux de pe litoralul românesc. Primarul sectorului 5 al Capitalei nu s-a uitat la bani și a stat doar în cele mai scumpe localuri de la malul Mării Negre. Acesta a fost suprins de către paparazzi Ciao.ro atât seara în club cât și a doua zi savurând o ciorbă pentru a se drege după petrecerea de pomină.

La un calcul simplu, primarul sectorului 5 a scos din buzunar pentru un rând de șampanie nici mai mult, nici mai puțin de 2000 de euro. Acst calcul este unul aproximativ în baza unei secvențe, dar este posibil ca domnul primar să mai fi avut băuturi la prețuri de lux pe parcursul serii precedente. Primarul a fost acompaniat de o gașcă de prieteni care l-au ajutat să temrine băuturile scumpe comandate. Acesta a fost cumpătat și a consumat doar câteva pahare. A doua zi, Cristian Popescu Piedone a fost suprins la „restaurantul vedetelor” din zona de nord a stațiunii Mamaia unde încerca să se dreagă cu o ciorbă alături de aceeași prieteni.

sursa foto : ciao.ro

Ce se întâmplă cu dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone se poate bucura liniștit de vară deoarece magistrații dosarului Colectiv au amânat cauza pentru data de 22 septembrie. Avocații primarului au solicitat printr-o cerere schimbarea încadrării lui Cristian Piedone. Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv. Acesta a fost condamnat în primă instanță la opt ani și șase luni de închisoare cu executare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: