Redactia.ro
Home » Monden » Primele declarații ale lui Marcel Pavel, după moartea mamei lui: ”Nu se mai putea face nimic”

Primele declarații ale lui Marcel Pavel, după moartea mamei lui: ”Nu se mai putea face nimic”

Celebrul artist Marcel Pavel este copleșit de durere, după ce mama lui s-a stins din viață. După ce și-a anunțat fanii pe facebook despre decesul ființei care i-a dat naștere, cântărețul a făcut și primele declarații.

Primele declarații ale lui Marcel Pavel, după moartea mamei lui: ”Nu se mai putea face nimic”

Marcel Pavel a declarat că starea de sănătate a mamei lui a început să se înrăutățească, în ultimii doi ani. Deși este devastat de durere, artistul încearcă să fie lucid și spune că îi este recunoscător mamei sale pentru cum l-a crescut. Totodată, Marcel Pavel a precizat că vineri va avea loc și înmormântarea.

„Încerc să mă abțin și să fiu lucid pentru că eu răspund de toate, mulțimirile sunt acelea că mi-a dat viață, în primul rând, și că și-a sacrificat o jumătate din viață pentru noi, pentru copiii ei. Iar eu zic că dânsa a fost mândră de mine pentru că în ultimii 25 de ani eu am avut grijă zi de zi de dânsa. În ultimii 2 ani de viață a început degradarea fizică a sănătății și cea fizică și nu se mai putea face nimic. Da, urmează înmormântarea vineri, la ora 12, la Câmpulung Muscel.” a declarat, în direct la Antena Stars, Marcel Pavel, potrivit Spynews.

De ce boală suferea mama lui Marcel Pavel

Mama lui Marcel Pavel avea 81 de ani și a murit din cauza unei septicemii. De mai mulți ani, femeia se confrunta cu diabetul.

„Dânsa a fost suferindă timp de 10 ani, a avut un diabet cu dependență de insulină și diabetul acesta i-a cauzat multe necazuri, i-a afectat ficatul, rinichii, inima. A făcut o cangrenă, până la urmă, și în ultima fază și de aici a făcut o infecție, a făcut septicemie și s-a dus. Avea 81 de ani. Ea a fost internată în București. Programasem operația ieri, trebuia să o eliberez la 11 să-i facă transfertul spre spitalul Militar și n-a mai rezistat, a sucombat. La ora 11 a decedat, exact ora când trebuia să iasă din operație. Mai era o șansă de 5%… (…) Sunt multe de spus, domnule dragă.”, a mai mărturisit Marcel Pavel.

În urmă cu câteva ore, cântărețul dădea teribila veste a pieririi mamei lui, pe pagina sa de facebook, unde a postat și o fotografie alături de aceasta, pe scenă, în timpul unui spectacol. Marcel Pavel s-a temut de ziua pierderii părinților.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio…sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: