Redactia.ro
Home » Știri » Primele fotografii de la înmormântarea Prințului Philip. Rudele, înmărmurite de durere FOTO

Primele fotografii de la înmormântarea Prințului Philip. Rudele, înmărmurite de durere FOTO

GALERIE FOTO (12) Primele fotografii de la înmormântarea Prințului Philip

Primele fotografii de la înmormântarea Prințului Philip. Ceremonia de înmormântare a prințului Philip va începe în scurt timp, iar rudele ducelui de Edinburgh au pornit în drum spre Windsor. Prințul William, Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a sunt împietriți de durere.

Primele fotografii de la înmormântarea Prințului Philip. Rudele, înmărmurite de durere

Regina Elisabeta

Regina Elisabeta a îmbrăcat un outfit sobru, all-black. Broșa aleasă de Regina Elisabeta se numește „Richmond Brooch” și este una dintre preferatele sale. Bijuteria are în componența sa diamante și perle și face parte din colecția Reginei Maria. Cel mai recent, suveranul britanic a purtat-o la nunta nepotului ei cu Meghan Markle.

Camilla, Ducesă de Cornwall

Și Camilla, Ducesă de Cornwall, a ales tot o ținută all-back. La ea a asortat o broșă de argint, numită „Bugle Horn Brooch”. Această bijuterie i-a fost încredințată pentru a marca calitatea sa de colonel al unui regiment de infanterie din armata britanică.

Printul Charles si Ducesa Camilla

Prințul William și Ducesa de Cambridge

Prințul William și soția sa, ducesa de Cambridge au fost surprinși în timp ce părăseau casa din Londra pentru a participa la înmormântarea regală ceremonială a prințului Philip care va avea loc în scurt timp. Îmbrăcați în negru și cu măști de protecție de culoare neagră, Kate și William au plecat de la Palatul Kesington, spre Windsor.

 

Ducesa de Cambridge și-a accesoriat ținuta cu un choker și cercei din perle.

Colierul de tip chocker, din perle, purtat de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip face parte din colecția de bijuterii a Reginei Elisabeta. Acesta i-a fost dăruit reginei de către guvernul japonez, în anii 90.

Acesta a mai fost purtat atât de Regină, cât și de Prințesa Diana în spațiul public. În ultimii ani, însă, a fost văzută purtându-l doar Kate Middleton. Cea mai recentă ocazie în care l-a purtat a fost la banchetul de stat din 2017, când s-au sărbătorit 70 de ani de căsătorie dintre regină și prințul consort.

Kate și prințul William se numără printre cei 30 de participanți la ceremonia de înmormântare a ducelui de Edinburgh. Regina Elisabeta a decis ca cei patru copii ai cuplului, Prințul Charles, Printesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward să participe la funeraliile soțului său, dar și trei dintre nepoții acestuia, Prinții William, Harry și Philip. Reamintim că prințul Philip s-a stins din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, din cauza numeroaselor probleme de sănătate.

Printul Charles

Fiul regretatului Prinț Philip a fost, de asemenea, văzut îndreptându-se spre funeralii. Acesta era îmbrăcat într-un costum sobru și nu într-o uniformă militară, așa cum ar fi procedat în cazul altei înmormântări. Amintim că Regina Elisabeta a dispus ca nimeni din familia regală să nu poarte uniforme militare, dat fiind faptul că acest lucru l-ar fi marginalizat pe Prințul Harry. Acesta din urmă nu mai are dreptul să poarte o astfel de ținută de când s-a retras din rolul de membru regal senior.

Zara Tindall

Zara, una dintre nepoatele Prințului Philip, a fost fotografiată alături de soțul său, Mike Tindall. Aceasta purta o ținută all-back, la care a asortat o pălărie de tip fascinator.

Penelope Knatchbull

Contesa Mountbatten de Burma, Penelope Knatchbull, a participat la funeraliile Prințului Philip, deși este o rudă îndepărtată a Reginei Elisabeta. Ei i s-a permis să fie prezentă deoarece avea o relație extrem de apropiată cu cuplul regal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini