Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu

GALERIE FOTO (3) Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare.

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, s-a întors acasă, după aproape două luni. Afaceristul a fost închis preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism și șantaj. În prezent, Bodi este plasat în arest la domiciliu.

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu.

Primele imagini cu Alex Bodi după ce a ieșit din închisoare. În urmă cu aproape două luni, judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pe Alex Bodi, după a fost acuzat de proxenetism și șantaj. Ei bine, după o perioadă în care acesta nu și-a văzut familia, a venit momentul ca afaceristul să se întoarcă acasă. Primele imagini cu Bodi după ce a ieșit din închisoare. Conform Spynews.ro, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu, până pe data de 16 ianuarie, atunci când se va decide ce se va întâmpla cu dosarul. În seara de vineri, Alex Bodi a ieșit pe poarta închisorii Craiova, acolo unde a stat aproximativ două luni. De acolo, afaceristul a mers cu mașina spre București, unde era așteptat de întreaga familie și de actuala sa iubită, Daria Radionova, care i-a pregătit o surpriză de zile mari.

De remarcat este faptul că omul de afaceri a rămas la fel de prezentabil ca înainte, cu toate că a stat aproape două luni de zile în închisoare. Se observa că Bodi este fericit că va ajunge acasă la iubita sa, dar mai ales, pentru că își va vedea cele două fetițe. Cu toate că jurnaliștii l-au așteptat la ieșire, Alex Bodi nu a dorit să facă nicio declarație. După ce s-a întâlnit cu frumoasa sa iubită, afaceristul a primit o vizită neașteptată. Poliția a venit la poarta sa, dar nu pentru a-l ridica din nou, ci pentru a fi luat în evidență, deoarece așa este procedura legală. Potrivit autorităților, Alex Bodi va rămâne în arest la domiciliu până pe 16 ianuarie, atunci când se va decide ce se va întâmpla mai departe cu el. Pentru a vedea mai multe imagini cu eliberarea lui Alex Bodi, intrați AICI.

Ce are voie și ce nu are voie Alex Bodi?

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, după aproape două luni de zile după ce a stat departe de familia sa. Acesta a fost plasat în arest la domiciliu, unde va rămâne până pe 16 ianuarie, până când judecătorii vor decide ce vor face în cazul lui. Potrivit judecătorilor, Bodi nu va avea voie să iasă din locuința sa, iar avocatul său, Cătălin Dencu a declarat că nu are voie să iasă din curtea sa. Mai mult, omul de afaceri este obligat să prezinte să se prezinte în fața legii, ori de câte ori este chemat, neavând voie să comunice cu persoanele vătămate implicate în dosar. „În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în …. fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu inculpatul Bodi Alexandru Nicolae are următoarele obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoanele vătămate”, se arată în comunicatul judecătorilor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: