Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini cu văduva lui Ion Caramitru. Femeia este doborâtă de durere FOTO

Primele imagini cu văduva lui Ion Caramitru. Femeia este doborâtă de durere FOTO

GALERIE FOTO (7) Primele imagini cu văduva lui Ion Caramitru. Femeia este doborâtă de durere FOTO

Ion Caramitru este condus pe ultimul drum în aceste momente. Soția merelui actor, Micaela Caracaș, este îngenuncheată de durere.

Primele imagini cu văduva lui Ion Caramitru. Femeia este doborâtă de durere

Ion Caramitru s-a stins din viață duminică, 5 septembrie, iar astăzi este condus pe ultimul drum de către familie, prieteni și toți cei care i-au urmărit cariera artistică. Cortegiul funerar s-a pus deja în mișcare, iar imaginile cu văduva lui Ion Caramitru sunt de-a dreptul emoționante.

Aceasta a fost ajutată să iasă din Biserica Visarion de la Piața Romană de un apropiat. Femeia urmeasă să parcurgă ultimul drum cu răposatul ei soț, iar atmosfera este una greu de suportat.

Primele imagini cu văduva lui Ion Caramitru. Femeia este doborâtă de durere FOTO

Ion Caramitru era căsătorit cu actrița Micaela Caracaș, iar din căsnicia lor au rezultat trei băieți: Andrei, Ștefan și Matei. De-a lungul anilor, marele actor nu a prea vorbit despre familia sa, considerând că viața personală nu ar trebui să fie făcută publică.

“Nu cred ca viata mea personala trebuie pusa pe taraba, viata de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face sotia mea, cum ma inteleg cu ea, daca ea vrea sa cumparam un dulap sau eu vreau sa schimbam frigiderul. Daca sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie sa fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a incercat sa fiu vanat, sa se gaseasca acel ceva,ori chiar sa se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii cand s-a recurs la inventii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am raspuns, nu toate meritau acest efort. Te consuma sa tot dai dezmintiri pentru orice prostie. Si chiar n-am avut timp pentru asta”, povestea Caramitru la un moment dat, potrivit Wowbiz.ro.

Primele imagini cu văduva lui Ion Caramitru. Femeia este doborâtă de durere FOTO

Cei trei fii ai actorului Ion Caramitru sunt prezenți la înmormântare

Cei trei fii ai celebrului actor Ion Caramitru au fugit de domeniul părinților lor. Andrei, Ștefan și Matei sunt și ei îndurerați de pierderea părintelui lor. Fiul cel mare, Andrei, 44 de ani, a preferat să-și construiască un carieră în afaceri, fiind economist.

Acesta a urmat studiile în Elveția și o perioadă a fost și consilierul vicepremierului Dan Barna. Ștefan Caramitru, 38 de ani, cântă în trupa “The Lefters”, iar Matei, 25 de ani, este inginer de sunet.

”Întrebarea va fi cum, vii dintr-o familie de artișți și te duci să fii economist? Toată lumea mi-o pune. Să fii artist este o vocație și o profesie foarte dificilă. Pentru oameni care o văd de departe – văd partea frumoasă a vieții unui artist și văd pe cei care au succes. Or, eu trăind de mic în această lume, am văzut oameni cu foarte mult talent care n-au reușit pentru că n-au avut noroc, am văzut și depresiile prin care trec anumiți artiști, care sunt judecați ca persoană. Pentru că tu când mergi să iei un rol, nu vii cu niște competențe tehnice. Eu vorbesc aici cu dvs. pentru că sunt economist și mă pricep pe parte economică. Or, tu ca actor vii tu ca persoană să te vinzi. Când ți se spune NU, este mult mai traumatic decât la un interviu pentru un job pe care nu-l iei”, declara Andrei Caramitru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: