Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Primele imagini de la nunta fără invitați de la Timișoara! Din 120 de invitații, mirii au avut doar 33 de confirmări FOTO

Primele imagini de la nunta fără invitați de la Timișoara! Din 120 de invitații, mirii au avut doar 33 de confirmări FOTO

nunta

Primele imagini de la nunta fără invitați de la Timișoara! Din 120 de invitații, mirii au avut doar 33 de confirmări. Iată detaliile!

Primele imagini de la nunta fără invitați de la Timișoara

Dragostea adevărată și dorința de a face din momentul lor special un eveniment unic au făcut ca o nuntă care părea a fi un dezastru să se transforme într-o poveste de inspirație și solidaritate. Doi tineri din Timișoara, pregătindu-se pentru cel mai important moment al vieții lor, și-au găsit fața unui obstacol neașteptat. Din cele 120 de invitații trimise, au primit doar 33 de confirmări. Însă, în loc să se lase copleșiți de dezamăgire, au ales să facă din această situație dificilă o experiență de neuitat.

Iată primele imagini de la nunta lor de poveste într-un cadru desprins din basme!

Ce au făcut cei doi miri când au primit doar 33 de confirmări la nunta lor

Întreaga poveste a fost împărtășită de mireasă pe un grup dedicat mireselor, unde a mărturisit tristețea ei față de lipsa de răspuns din partea prietenilor și apropiaților lor. Cu doar câteva zile înainte de nuntă, se confruntau cu un număr alarmant de invitații neconfirmate, și astfel, au luat o hotărâre cu totul neașteptată.

Cei doi tineri au decis să transforme dezamăgirea într-un moment memorabil și au postat un anunț pe Facebook care a stârnit imediat interesul și admirația multor oameni. În acest mesaj, mirele și mireasa și-au deschis inimile și au arătat compasiunea și generozitatea lor. Ei au oferit cele 87 de locuri rămase neocupate oricui dorea să se alăture evenimentului lor special, fără a cere daruri de nuntă în schimb.

Cu un anunț plin de căldură, au făcut apel la oameni să se alăture lor în această zi specială:

„Bună seara, dragilor! Noi doi și o nuntă peste trei zile cu 33 de confirmări din 120 de invitații date. Asta e, mergem înainte. Am zis că, poate sunt oameni necunoscuți care ar participa la un eveniment al altor necunoscuți. Nu ne dorim dar de nuntă.
Am semnat un contract de minim 70 de meniuri, ni le asumăm.
O să fie frumos, o să fie unic.
Avem jocuri faine, suc de mere natural, sarmale la ceaun, antreuri la buffet și tort raw vegan. Dacă v-am convins, ne vedem duminică, 22/10/2023, la ora 15:00 la cununia religioasă, la 17:00 la masa festivă, locația este Province 1965 Timișoara!”, este mesajul transmis de tânăra din Timișoara, pe grupul de Facebook.

@babana.1 #foryoupage #misiuneatiktok #tiktok #fyp ♬ sunet original – Babană Răzvan

Decizia cuplului nu a trecut neobservată. Gestul lor neobișnuit de generozitate și deschidere a atras atenția multor oameni care au fost profund impresionați de determinarea și spiritul lor. Postarea lor a devenit virală pe TikTok și pe Facebook, iar oamenii au empatizat cu situația lor și le-au transmis gândurile lor bune. Comentariile au reflectat compasiunea și sprijinul comunității pentru acești tineri.

„Dacă eram acolo, pe cuvânt ca mergeam…dragii de ei;

Dacă eram din Timișoara..off știu ce înseamnă să nu îți vina invitații”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: