Redactia.ro
Home » Știri » Primele imagini din ziua nunții Simonei Halep. Ce ritual are jucătoarea de tenis pentru marele eveniment

Primele imagini din ziua nunții Simonei Halep. Ce ritual are jucătoarea de tenis pentru marele eveniment

GALERIE FOTO (4) Primele imagini din ziua nunții Simonei Halep. Ce ritual are jucătoarea de tenis pentru marele eveniment

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc astăzi de marele eveniment din viața lor. Au apărut primele imagini din ziua nunții. Iată ce ritual are jucătoarea de tenis!

Primele imagini din ziua nunții Simonei Halep. Ce ritual are jucătoarea de tenis pentru marele eveniment

Simona Halep se căsătoreşte, astăzi, cu milionarul Toni Iuruc, nunta având loc într-un club din nordul staţiunii Mamaia, care aparţine chiar naşului celor doi.

În această dimineaţă, reporterii Antena 3 au surprins-o pe Simona când a plecat de acasă. Jucătoarea de tenis era vizibil emoționată, nemachiată, semn că se pregătea să meargă la salonul de înfrumusețare, acolo unde va fi aranjată așa cum își dorește pentru cel mai important eveniment din viața ei.

La 10.51, Simona Halep a părăsit casa tatălui său. Cel mai probabil jucătoarea de tenis a plecat să se aranjeze pentru marele moment. Discretă așa cum a obișnuit până acum, sportiva nu a vrut să dea declarații despre marele eveniment și nici despre cum se simte în această zi.

Îmbrăcată lejer, Simona Halep a părăsit casa tatălui său în jurul orei 11. Vizibil emoționată de ziua cea mare, jucătoarea de tenis s-a urcat la volanul bolidului de lux și nu a vrut să ofere nicio declarație. În această dimineață, Simona Halep a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. (…) O zi frumoasă tuturor!”, a scris sportiva.

Tătăl Simonei Halep a dezmințit zvonul lansat cu privire la interdicţia impusă de sportivă la petrecerea din Mamaia

Tatăl Simonei Halep a fost surprins de jurnaliști și a dezminţit zvonul lansat în ultimele zi cu privire la interdicţia impusă de Simona la petrecere, prin care invitaţii erau obligaţi să renunţe la telefoanele mobile. Stere Halep a explicat că zvonul este o minciună şi că Simona nu a impus o astfel de interdicţie. Simona Halep şi Toni Iuruc vor fi cununaţi de cel mai bun prieten al mirelui, un om de afaceri din Constanţa.

Primele imagini din ziua nunții Simonei Halep. Ce ritual are jucătoarea de tenis pentru marele eveniment

”Cununia civilă va avea loc la ora 16.00. Le doresc multă sănătate pentru că în rest au de toate. Nu este adevărat că Simona a impus ca invitaţii să nu aibă telefoane mobile la petrecere. Toate sunt minciuni, noi suntem foarte transparenţi, normali. Nu avem nimic de ascuns. Nu a fost trimisă invitaţie la Administraţia Prezidenţială. Aşteptăm în schimb toţi invitaţii. Nu știu câți invitați vor fi la ceremonie. Această informație nu o am. Vor fi și nașii”, a declarat tatăl Simonei Halep, Stere Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: