Redactia.ro
Home » Știri » Primul mesaj al mamei Melindei, copila de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației, după ce s-a întors acasă. Pentru ce își face griji

Primul mesaj al mamei Melindei, copila de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației, după ce s-a întors acasă. Pentru ce își face griji

Mama Melindei sesizase DIICOT în urmă cu 8 luni, după ce fiicei ei i-a fost spart contul de Instagram. „Mânușa Albă” o amenința cu poze indecente
Una dintre cele mai grele temeri ale unui părinte este să își piardă copilul. O astfel de experiență traumatizantă s-a întâmplat recent în Sighetu Marmației, când o fetiță de 13 ani, Sara Melinda, a dispărut timp de șapte zile. Mama ei a trăit această agonie și a transmis un mesaj plin de lacrimi. Iată detaliile!

Primul mesaj al mamei Melindei, copila de 13 ani sechestrată în Sighetu Marmației, după ce s-a întors acasă

Într-un moment cu adevărat emoționant și plin de tensionare, mama Melindei a decis să împărtășească cu publicul un mesaj sincer și profund, în urma celor șapte zile de coșmar pe care le-a trăit odată cu dispariția fiicei sale, Sara Melinda. După ce fiica sa a ajuns acasă, mama Melindei a dezvăluit cu lacrimi în ochi câteva dintre gândurile și temerile ei, oferind o perspectivă asupra a ceea ce a însemnat acest eveniment șocant pentru familia lor și pentru întreaga comunitate din Sighetu Marmației.

Înainte de toate, mama Melindei a exprimat o profundă recunoștință pentru faptul că și-a recuperat fiica în viață. După zile de incertitudine și teamă, faptul că Sara este acum în siguranță a adus o ușurare profundă în inimile părinților.

„Încă stresați și marcați de ultimele șase zile, dar nu putem să amânăm. Și astăzi mulțumim tuturor celor care într-o strânsă colaborare au dus la acest mare succes”, a mărturisit mama Melinei pentru Antena 3 CNN. 

Pentru ce își face griji mama Melindei

Cu toate acestea, în ciuda fericirii lor, povestea lor servește ca un semnal de alarmă pentru toți părinții din România și din întreaga lume.

Aceasta a punctat că speră ca familia lor să fie bine în curând. Femeie, cel mai probabil își face griji pentru armonia din familia lor.

Unul dintre punctele principale ale mesajului mamei a fost avertizarea părinților. Mama Melindei a încheiat mesajul ei cu o rugăminte profundă către toți părinții: „Vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră.” Această cerere simplă și sinceră este o chemare la acțiune pentru toți părinții să fie mai vigilenți, să comunice mai bine cu copiii lor și să acorde atenție semnelor de avertizare cu privire la orice situație potențial periculoasă.

„Sperăm să ne fie bine în curând și vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră”, a mai spus mama copilei.

 

Sursa foto: fanatik.ro

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: