Redactia.ro
Home » Știri » Primul mesaj al Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat. Actrița a spus adevărul: „Totul a fost înregistrat pe camere!”

Primul mesaj al Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat. Actrița a spus adevărul: „Totul a fost înregistrat pe camere!”

Primul mesaj al Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat. Actrița a spus adevărul: "Totul a fost înregistrat pe camere!"

Monica Odagiu trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale, după ce a călcat mortal cu mașina un pieton. Actrița este în stare de șoc, dar și-a făcut putere ca să clarifice lucrurile și a vorbit despre experiența traumatizantă. A spus adevărul despre ce s-a întâmplat, printr-un mesaj pe rețelele de socializare, susținâd că totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Monica Odagiu, prima reacție oficială după accident

Monica Odagiu a provocat un accident grav ieri, în urma căruia un bărbat de 35 de ani a decedat. Totul s-a produs în zona centrală a Capitalei iar, potrivit declarațiilor făcute de vedetă, bărbatul s-ar fi aruncat în fața mașinii pe care ea o conducea. În primă instanță a transmis un mesaj de la fața locului, precizând că nu are puterea de a vorbi mai mult.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu pot să mai vorbesc”, spunea Monica Odagiu în cursul zilei de ieri.

După ce lucrurile s-au mai așezat și a avut timp să respire, vedeta a scris pe rețelele de socializare un mesaj pe care îl aștepta toată lumea. Actrița a explicat că a avut parte de o experiență tragică, pe care nu a putut să o evite. Aflăm de la Monica Odagiu că se simte traumatizată și regretă că nu poate da timpul înapoi, dar știe că nu putea schimba nimic, pe motiv că bărbatul ar fi sărit intenționat în fața mașinii.

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.”, a scris Monica pe rețelele de socializare.

Actrița susține că este nevinovată

Monica Odagiu susține că este pe deplin nevinovată și a subliniat faptul că totul a fost surprins de camerele video. Are încredere că filmările vor demonstra adevărul, dar regretă că a cineva și-a pierdut viața și o familie suferă din cauza celor întâmplate. Le-a transmis condoleanțe și gânduri bune celor care își plâng acum apropiații.

„Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune releventă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.”, a fost mesajul transmis de Monica Odagiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: