Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Charlene s-a întors acasă. Cum arată acum soția prințului Albert

Prințesa Charlene s-a întors acasă. Cum arată acum soția prințului Albert

GALERIE FOTO (4) Prințesa Charlene s-a întors acasă

Prințesa Charlene s-a întors acasă. După aproape zece luni, Prințesa de Monaco s-a întors alături de soțul și copiii ei. Charlene a stat în Africa de Sud, după ce a contractat o infecție gravă la sinusuri. A suferit numeroase intervenții chirurgicale, iar medicii i-au interzis să călătorească cu avionul. Cum arată acum prințesa Charlene?

Prințesa Charlene s-a întors acasă. Cum arată acum soția prințului Albert

Prințesa Charlene s-a întors acasă. După aproape un an de absență, Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă la Prințul Albert și la copiii săi, prinții Jacques și Gabriella. După zece luni în care a fost nevoită să stea în Africa de Sud, Charlene și-a ținut copiii în brațe. Revederea a avut loc luni dimineață, iar prințesa Charlene a fost însoțită de un cățel nîzdrăvan care a făcut-o să alerge pe pistă. Celebra prințesă a fost așteptată de soț și de gemenii lor, care au întâmpinat-o cu un mare buchet de flori.”Este o zi fericită. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere, m-au ajutat să rămân puternică.”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei, prințul Albert de Monaco și de cei doi copii, gemenii Jaques și Gabriella.

Charlen a fost nevoită să-și amâne întoarcerea în Monaco după ce a contractat o infecție gravă la sinusuri, suferind la multe intervenții chirurgicale. Medicii i-au interzis acesteia să călătorească cu avionul câteva luni. Prințul Albert declara încă din luna octombrie că soția luui se va întoarce acasă înainte de 19 noiembrie, înainte de Ziua Națională a regatului. Ei bine, prințesa s-a reunit acum cu soțul și copiii lor. Până acum, imaginile postate de Charlene pe rețelele de socializare îi îngrijorau pe fani, pentru că aceasta arăta foarte slabă și se vedea cu ochiul liber că nu se simte bine. Acum, prințesa de Monaco este la fel de slabă,dar pare într-o formă mai bună. Prințesa le-a făcut cu mâna jurnaliștilor care o așteptau împreună cu familia sa, arătând că este foarte fericită că s-a reunit cu gemenii săi.

Prințesa Charlene de Monaco, probleme grave de sănătate

Prințesa Charlene de Monaco a plecat în Africa de Sud în luna martie. Aceasta a copilărit în Africa de Sud, țara pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate a fundației ei ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. În luna mai a acestui an, Charlene a contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar stare ei de sănătate s-a degradat treptat.

Soția prințului Albert a fost internată în spital de urgență la începutul luunii după ce a leșinat în casa în care locuiește în Africa de Sud. Medicii au declarat că aceasta s-a confruntat cu niște complicații în urma infecției suferite. Plecarea ei a iscat numeroase zvonuri legate de o posibilă separare de Prințul Albert. În presă s-a zvonit că Charlene s-ar fi săturat de procesele de patarnitate în care este implicat acesta, și că cei doi ar urma să-și anunțe divorțul. Ulterior, ei au negat aceste afirmații. Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, iar prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui scandal de acest gen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: