Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Charlotte merge la școală, în clasa 1. Cum va fi trecută în catalog

Prințesa Charlotte merge la școală, în clasa 1. Cum va fi trecută în catalog

GALERIE FOTO (5)

După câteva luni de pauză, copii cuplului regal se întorc la școală. Kate Middleton și prințul William au fost nevoiți să își retragă copii de la școală din cauza pandemiei provocate de noul coronavirus. Săptămâna aceasta, Thomas’s Battersea, școala la care urmează orele cei mici își redeschide porțile. Moștenitorul tronului, prințul George urmează să intre în clasa a treia, pe când prințesa Charlotte se pregătește pentru clasa întâi.

Ce nume va fi trecut catalog pentru prințesa Charlotte

Thomas’s Battersea își redeschide porțile în această săptămână și se crede că copiii regali se vor întoarce la Londra pentru începutul noul an școlar. Părinții celor doi au vrut mereu ca cei mici să aibă parte de o viață cât mai normal. Astfel, copii sunt tratați ca orice elev odată intrați în incinta școlii. Ei au fost inspirați și din modul în care regretata, prințesă Diana i-a crescut pe William și Harry.

Prințesa Charlotte, al cărui nume complet este Charlotte Elizabeth Diana, iar titlul ei oficial este Alteța Sa Regală Principesa Charlotte de Cambridge va fi strigată mult mai simplu de către colegi. Ea va fi probabil cunoscută sub numele de Charlotte Cambridge pentru colegii săi, într-un stil similar cu fratele ei despre care se crede că este George Cambridge.

Porecla prințului George primită la școală. Cum îl strigă colegii

George sau cum este numele oficial George Alexander Louis, Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge este numit mult mai simplu de către colegi. Băiatul și-a făcut mai mulți prieteni în cei doi ani de când urmează cursurile școlii private. Colegii de școală i-au găsit o poreclă adorabilă băiatului, ei îl strigă simplu PG.

Școala pe care cei doi o urmează se află la Londra și este una exclusivistă. Cursurile unui an costă 19.287 de lire sterline. În timp ce vă așteptați ca elevii să fie foarte încântați să aibă un prinț și o prințesă din viața reală în clasa lor, cei din interior spun că cei altețele din Cambridge sunt tratați la fel ca toți ceilalți, de îndată ce trec prin porțile școlii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: