Redactia.ro
Home » Monden » Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă. Prințul Paul este dat în urmărire internațională

Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă. Prințul Paul este dat în urmărire internațională

GALERIE FOTO (2) Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă.

Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă. Pentru că nu au mai putut plăti radele bancare, Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux în care locuiau în centrul Capitalei. În acest moment, cei doi locuiesc la hotel. Prințul Paul este dat în urmărire internațională, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă. Prințul Paul este dat în urmărire internațională

Prințesa Lia și fiul ei au fost evacuați din casă. Se pare că nezaurile de țin lanț de familia prințului Paul. Soția sa, Prințesa Lia și fiul lor, Carol Ferdinand au fost evacuați din vila de lux din centrul Capitalei. Motivul fiind neplata ratelor la bancă. Potrivit România tv, în acest moment, Printesa Lia și fiul ei locuiesc la hotel. Aceasta a cerut să plece pentru câteva luni din țară, iar deplasarea să se facă în lipsa acordului tatălui. De asemenea, ar exista informații conform cărora, banca ar fi vândut deja casa în care familia prințului Paul a locuit.

Paul Lambrino, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, fiind dat în urmărire internațională. Aceasta a fugit din țară înainte de a se i da sentința. Prințul a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare și nu a fost găsit, iar surse din anchetă spun că acesta ar fi plecat în Portugalia. Prințul Paul a fost condamnat în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Fotografia și detaliile despre Paul Phillipe al României au fost postate pe pagina persoanelor date în urmărire de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită. „La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, arată IGPR pe site.

Joi seara, autoritățile au mers acasă la Prințul Paul pentru a pune în aplicare mandatul de arestare a pedepsei cu închisoarea, iar după câteva minute, polițiștii au ieșit din vilă pentru că acesta nu era acasă.

Prințesa Lia, despre condamnarea soțului ei

Conform spuselor soției sale, Printul Paul ar vrea să ceară azil politic. De asemenea, aceasta susține că nu știe unde se află soțul ei. „Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune„, a spus prinţesa Lia, într-un interviu.

Prințesa Lia și Printul Paul s-au căsătorit în 1995, iar în 2010 aceasta a adus pe lume un băiețel. Lia a rămas însărcinată pe cale naturală, susține ea, dar informațiile apărute în presă la acea vreme susținea contrariul, mai ales că printesa avea 56 de ani când a născut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: