Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Charles se asigură că nepotul său, Archie, nu va fi niciodată prinț. Care este planul viitorului Rege al Marii Britanii

Prințul Charles se asigură că nepotul său, Archie, nu va fi niciodată prinț. Care este planul viitorului Rege al Marii Britanii

GALERIE FOTO (2) Prințul Charles se asigură că nepotul său, Archie, nu va fi niciodată prinț

.
Prințul Charles se asigură că nepotul său, Archie, nu va fi niciodată prinț. Conform presei britanice, printul Charles are planuri pentru momentul în care va deveni rege. De asemenea, fiul Reginei Elisabeta se va asigura că nepotul său,fiul lui Harry și a lui Meghan Markle nu va primi titlul de prinț.

Prințul Charles se asigură că nepotul său, Archie, nu va fi niciodată prinț. Care este planul viitorului Rege al Marii Britanii

Prințul Charles se asigură că nepotul său, Archie, nu va fi niciodată prinț. După ce a renunțat la responsabilitățile regale și s-a mutat cu soția și fiul lor în Canada, relațiile prințului Harry cu tatăl lui s-au deteriorat. În cadrul unui interviu pentru Oprah Winfrey, Harry și Meghan au făcut dezvăluri șocante despre Casa Regală, iar acest lucru a declanșat un adevărat război.

Conform presei locale, Prințul Charles, viitorul rege al Marii Britanii ar avea în plan să nu îl numească pe nepotul sau, Archie, fiul lui Harry și a lui Meghan, prinț. Acesta ar fi fost și motivul pentru care cei doi soți au făcut dezvăluirile șocante în timpul interviului. Fiul reginei se asigură deja că Archie nu va fi niciodată prinț, acesta planificând o monarhie redusă după ce va deveni rege.

Mai exact, prințul Charles este decis să limiteze numărul de prinți regali, fiind de părere că publicul nu dorește să plătească pentru o monarhie aflată în expansiune. Conform unei surse apropiate cuplului Harry-Meghan, Charles le-ar fi spus că va schimba documentele legale pentru a se asigura că Archie nu va putea obține titlul pe care l-ar moșteni în mod normal. „Harry și Meghan au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, a spus sursa. Aceasta declaratie vine după ce biograful regal Robert Lacey a făcut o serie de dezvăluiri șocante în cartea sa, Battle Of the Brothers. Acesta vorbește despre așa zisele confruntări între Harry și fratele său, William. Mai mult, biograful scrie că cei de la palat o consideră pe Meghan ” o narcicistă și o dezordonată„, iar prințul William s-ar fi simțit trădat de Harry.

Printul Harry si Meghan

Detaliile complete despre planul lui Charles nu au fost niciodată dezvăluite oficial, dar s-a speculat că doar moștenitorul tronului regal si familia acestuia vor primi titluri complete și sprijin financiar din bugetul public. Meghan si Harry se așteaptă ca Archie să primească titlul de Duce de Dumbarton.

Archie nu a fost dorit de Casa Regală?

În interviul pentru Oprah, Meghan Markle a făcut dezvăluiri cutremurătoare la adresa Familiei Regale. Aceasta și-a amintit că în perioada în care a rămas însărciantă cu Archie, Familia Regală spunea că nu doresc ca acesta să fie prinț. „Atunci când ești nepotul monarhului, iar atunci când tatăl lui Harry devine rege, automat Archie și următorul nostru bebeluș vor deveni prinț sau prințesă sau orice ar fi ei … Dar, de asemenea, nu este dreptul lor să-l ia„, a spus Meghan.

Acest lucru i-a surprins pe membrii familiei Regale, care le-a spus ulterior ducilor de Sussex că au declarat public că nu vor un titlu regal pentru fiul lor și că nu înțeleg de ce și-au schimbat declarațiile. O sursă apropiată familiei regale ar fi spus că Printul Charles urmează să ia măsuri pentru a-l „dezbrăca” pe Archie de dreptul său regal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: