Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

Prințul Harry, prima declarație după ce a devenit tată: „A fost uimitor”

După ce au anunțat pe contul oficial de Instagram că au devenit părinții unui băiețel în dimineața zilei de 6 mai, Prințul Harry a făcut o scurtă declarație în fața presei britanice. După ce au așteptat mai bine de 40 de săptămâni să-și strângă în brațe bebelușul, ziua cea mare a sosit pentru Meghan Markle și Prințul Harry.

La mai puțin de un an de la nunta lor, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Vestea a fost anunțată atât pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex, cât și prin viu grai de nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii. El a stat de vorba cu presa prezentă la Windsor.

Citește și: Prințul Harry, un romantic incurabil. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru Meghan Markle

Radiind de fericire, Prințul Harry a mărturisit că a trăit o experiență extraordinară. ”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel. Acesta s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată.”

„Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor. Am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a adăugat el. Harry a recunoscut faptul că nu s-au hotorât încă în privința numelui pe care îl va purta fiul său. Jovial, cu un zâmbet larg pe față, proaspătul tătic a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și a bebelușului regal.

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune despre copilul său că este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus Prințul Harry.

Citește și: Florin Morariu – Primul român decorat de regina Elisabeta

Bebelușul regal va fi prezentat lumii peste două zile.

Prințul Harry a dezvăluit că peste două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei regale britanice. Acesta este cel de-al șaptelea în ordinea succesiuni la tron. Meghan Markle a născut în dimineața zilei de 6 mai, la Frogmore Cottage, reședința Ducilor de Sussex de pe domeniul Windsor. Acesta a cântărit 3 kilograme și 260 de grame la naștere.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru gândurile bune pe care le-au primit de la oameni din Regatul Unit și din întreaga lume. Altețele Lor au luat decizia de a ține private planurile privind venirea pe lume a bebelușului lor”, a anunțat în urmă cu o lună Palatul Kensington.

Noul bebeluș regal este primul copil al ducilor de Sussex. El este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul regal.

Acesta urmează după Prințul Charles, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis și tatăl său, Prințul Harry. Cel mai probabil, acesta nu va primi titulatura de Prinț sau Prințesă, ci va fi numit „Lady” sau „Conte”.

Citește și: Meghan Markle a născut un băiat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: