Redactia.ro
Home » Stil de viață » Probabil nu mulți știți că Andreea Esca are un domeniu la poalele munților Făgăraș. Prezentatoarea împreună cu soțul ei au cumpărat cinci case tradiționale pe care le-au transformat în pensiuni

Probabil nu mulți știți că Andreea Esca are un domeniu la poalele munților Făgăraș. Prezentatoarea împreună cu soțul ei au cumpărat cinci case tradiționale pe care le-au transformat în pensiuni

Andreea Esca

Cele cinci case restaurate se află în Porumbacu de Sus, satul unde a copilărit Andreea Esca.

Pe acestea, vedeta a scris inițialele A.E. care aparțin atât numelui său, cât și numelui soțului, Alexandre Eram.

Despre casele de vacanță pe care le are, Andreea Esca a declarat:

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit și de ulițe de la poalele muntelui, am din nou câțiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil.”

Casele tradiționale pe care le deține vedeta au o vechime de peste 150 de ani

Andreea Esca a transformat casele în pensiuni și le-a introdus în circuitul turistic.

Acestea se află pe site-urile specializate în rezervări și au fost făcute în așa fel încât să ofere clienților toate condițiile necesare pentru un concediu plăcut.

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne.”

Câteva din dotările pe care le veți găsi în pensiunile vedetei, dacă veți alege să vă petreceți vacanța acolo, sunt: podea cu parchet, TV cu ecran plat, chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, zonă de luat masa și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr, cu frigider, plită, fierbător și aparat de cafea.

Prețul pentru o noapte de cazare într-o casă cu două dormitoare, unde pot locui patru persoane este cuprins între 100 și 120 de euro pe noapte.

Andreea Esca, soțul ei și fiul lor au fost infectați cu coronavirus

Întrebată despre cum a trecut peste experiența neplăcută, vedeta a declarat:

”Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3.”

Alexandre Eram și Aris au fost internați de urgență la Spitalul Victor Babeș, în același salon.

Vedeta a mărturisit că niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție ceea ce vezi la televizor, dar odată ce a aflat că este infectată, a luat toate măsurile de precauție pentru a nu pune în pericol și sănătatea altor persoane, iar acum toată familia ei este în afara oricărui pericol.

 

Etichete: