Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 15 iulie 2020. Meteorologii ANM au anunțat zonele în care va ploua

Prognoza meteo 15 iulie 2020. Meteorologii ANM au anunțat zonele în care va ploua

anm prognoza

Prognoza meteo 15 iulie 2020. Vremea se menține frumoasă în țara noastră, temperaturile sunt ridicate, așa cum ar trebui să fie în luna lui Cuptor. Dispar ploile și norii din țara noastră și le fac loc temperaturilor ridicate de vară.

Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea miercuri, după câteva zile în care ploile au fost la ordinea zilei în majoritatea orașelor din țară.

Cum va fi vremea în București – 15 iulie 2020

Locuitorii Capitalei se vor bucura de o vreme caldă, plăcută, pentru că temperaturile se vor menține la un nivel acceptabil: va fi cald, dar nu va fi prezent acel disconfort provocat de căldură. Temperatura maximă, ce va fi înregistrată în timpul zilei, va fi de 27 de grade Celsius.

Noaptea valoarea termică înregistrată va fi de 14 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța – 15 iulie 2020

În Constanța, cerul va fi predominant însorit, iar temperaturile vor fi un pic mai mici decât în majoritatea părților ale țării. Așa că cei care au mers la mare nu vor avea parte de o vacanță așa călduroasă. Maxima care va fi atinsă în această zi este de 24 de grade Celsius, iar minima zilei va fi de 17 grade.

Cum va fi vremea în Brașov – 15 iulie 2020

În Brașov, vremea va fi frumoasă, iar cerul va fi însoțit de nori. Valoarea termică maximă ce va fi atinsă în ziua de miercuri va fi de 23 de grade Celsius, în timp ce minima zilei va atinge valoarea de 12 grade Celsius. Temperatura reală care va fi resimțită va fi de 28 de grade, iar șansele de ploaie sunt aproape de zero.

Cum va fi vremea în Iași – 15 iulie 2020

Vremea va fi parțial însorită în acest oraș, miercuri. Vântul va sufla cu rafale de până la 13 km/h, iar temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Cluj – 15 iulie 2020

În Cluj, vremea va fi parțial înnorată, iar spre seară este chiar posibil să plouă. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: