Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 17 iulie 2020. ANM anunță temperaturi ridicate

Prognoza meteo 17 iulie 2020. ANM anunță temperaturi ridicate

prognoza anm

Prognoza meteo 17 iulie 2020. Temperaturile mari se mențin în țara noastră, iar luna lui Cuptor nu se dezice de numele ei. Meteorologii ANM au emis prognoza pentru ziua de vineri, iar începutul weekendului anunță temperaturi plăcute.

Cum va fi vremea în București, 17 iulie 2020

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi parțial însorit, dar temperaturile se mențin la un nivel ridicat, iar pe alocuri este posibil să întâlnim disconfortul termic, din cauza valorilor mari din termometre. Astfel, vineri temperatura înregistrată pe timpul zilei va ajunge la valoarea de 30 de grade Celsius. În schimb, noaptea vor fi 16 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța, 17 iulie 2020

Cei care au plecat la mare sau plănuiesc să o facă în cursul zilei, pentru a-și petrece sfârșitul de săptămână pe litoral, trebuie să știe cum va fi vremea la mare. Astfel, temperaturile vor fi mari și vor atinge 26 de grade Celsius. Noaptea, minima înregistrată va fi de 19 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Brașov, 17 iulie 2020

Vineri, cerul din Brașov va fi acoperit de nori. Vremea va fi mohorâtă, dar valorile din termometre se mențin la nivel ridicat. Astfel, maxima ce va fi înregistrată în timpul zilei va fi de 23 de grade Celsius, în timp ce pe timpul nopții vor fi 13 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Iași, 17 iulie 2020

Ieșenii vor avea parte de o zi de vineri frumoasă, fără precipitații și fără disconfort termic. Temperaturile vor fi mai mici decât ar trebui în această perioadă. Pe timpul zilei vor fi nori și soare, iar spre seară cerul va fi predominant noros. Termometrele vor arăta 28 de grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea valorile termice vor coborî și vor fi de 17 grade.

Cum va fi vremea în Cluj, 17 iulie 2020

În Cluj, ziua de vineri va fi una ploioasă. Pe tot parcursul zilei se vor înregistra ploi semnificative din punct de vedere cantitativ, iar temperaturile vor fi cuprinse între 24 și 15 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: