Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 28 ianuarie 2020. Ploi slabe în unele zone din țară

Prognoza meteo 28 ianuarie 2020. Ploi slabe în unele zone din țară

Prognoza meteo 28 ianuarie 2020. Ploi slabe în unele zone din țară

Prognoza meteo 28 ianuarie 2020. Ploi slabe în unele zone din țară. Meteorologii transmite că marți, vor fi ploi în general slabe.

Prognoza meteo 28 ianuarie 2020. Ploi slabe în unele zone din țară

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, marți, în vestul, nordul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și mai ales spre seară și în cursul nopții pe arii extinse vor fi precipitații în general moderate cantitativ. Precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, precipitații mixte în Maramureș și în Transilvania și predominant sub formă de ploaie în Crișana și Banat.

Înnorările vor fi temporare și numai pe arii restrânse în restul teritoriului, mai ales noaptea, vor fi ploi slabe. Temporar, cu precădere noaptea , vântul va avea intensificări la munte spulberând sau viscolind ninsoarea pe creste, precum şi în Banat, Crişana, local în Maramureş.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime, în general, între -2 şi 5 grade. Pe arii restrânse, mai ales la începutul intervalului, în zonele joase se va semnala ceaţă. Presiunea atmosferică va continua să scadă, ajungând la valori joase – de regim baric ciclonic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: