Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 1 octombrie 2020. Ce temperaturi vor fi în țară în prima zi din octombrie

Prognoza meteo ANM 1 octombrie 2020. Ce temperaturi vor fi în țară în prima zi din octombrie

Vremea potrivit ANM

Prognoza meteo ANM 1 octombrie 2020 pentru principalele orașe din țară. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în prima zi din octombrie. În majoritatea zonelor din țara noastră va fi foarte frig, chiar mai frig decât ar fi normal în această perioadă.

Cum va fi vremea în orașele din țară pe 1 octombrie

Prima zi din octombrie va fi una deosebit de friguroasă. Astfel, este posibil ca maxima să nu fie mai mare de 21 de grade Celsius, iar aceasta va fi atinsă doar în unele zone, izolat. În restul țării va fi frig și sunt șanse mari de precipitații. Iată ce temperaturi se vor înregistra în mai multe orașe din țară.

Cum va fi vremea în București pe 1 octombrie

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în Capitală. Astfel, bucureștenii vor avea parte de nori și soare. Maxima nu va depăși temperatura de 17 grade Celsius. Minima, în schimb, va fi de 10 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 22 km/h.

Cum va fi vremea în Constanța pe 1 octombrie

În  Constanța vremea va fi cu nori și soare. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Vântul va bate cu 32 de km/h, iar șansele de precipitații sunt de 25%. Seara. Mercurul din termometre scade și minima va fi de 16 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Brașov pe 1 octombrie

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în Brașov. Temperaturile vor fi cuprinse între 7 și 15 grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt de 60%.

Cum va fi vremea în Iași  pe 1 octombrie

Va ploua mai toată ziua aici, iar temperatura maximă va fi de  18 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 10 grade Celsius. Sunt șanse de 40% să aibă loc furtuni însoțite de descărcări electrice.

Cum va fi vremea în Cluj-Napoca pe 1 octombrie

În Cluj vor exista câteva averse, iar maxima zilei va fi de doar 15 grade Celsius. Minima nopții va fi de 9 grade Celsius. Sunt 62% șanse de precipitații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: