Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 11 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii spun că vremea se va răci în toată țara

Prognoză meteo ANM 11 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii spun că vremea se va răci în toată țara

Prognoză meteo ANM 11 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii spun că vremea se va răci în toată țara

Valorile termice pentru sâmbătă, 11 aprilie, sunt în scădere în regiunile nord-vestice, nordice, nord-estice și centrale față de zilele precedente. Temperaturile se vor apropia, însă, de valorile normale pentru această perioadă a anului. Cu toate acestea, vremea caldă se menține. Haideți să vedem care vor fi maximele termice în cele mai mari orașe din România!

Vremea în București, conform ANM

În Capitală, vremea se va menține caldă, cu o maximă termică de 19 grade C. Cu toate acestea, mercurul va scădea drastic în termometre față de ziua precendentă, în care ne-am bucurat de 25-26 de grade C. Cerul va fi parțial noros, iar temperatura va reveni la cea așteaptată în această perioadă a anului.

Vremea în Constanța

Pe litoral, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Maxima termica înregistrată sâmbătă, 11 aprilie, va fi de 14 grade C, ușor în scădere față de ziua precedentă. Din păcate, vremea va continua să se răcească, iar în zilele următoare ne așteaptă ploi și vreme în general urâtă, potrivit specialiștilor ANM.

Vremea în Iași

În Iași, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Valoarea termică maximă se va situa între 13-14 grade, iar soarele va fi parțial acoperit de nori. Spre noapte, temperatura va scădea în termometre și se vor înregistra temperaturi de 5-6 grade. Vremea se va răci și duminică, 12 aprilie.

Vremea în Cluj

La Cluj, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va suferi înnorări temporare, iar valoarea termică maximă va fi de 13-14 grade C. Spre seară, cerul va fi senin și norii de ploaie se vor dispersa.

Vremea în Brașov

La munte sunt condiții să plouă slab. Vântul va sufla ușor spre moderat, iar pe crestele montane se vor observa anumite intensificări. Temperatura maximă, în scadere ca-n restul țării, va fi de 10 grade C. Soarele nu-și va face deloc apariția, iar norii vor domina cerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: