Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 12 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță temperaturi mari

Prognoză meteo ANM 12 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță temperaturi mari

Prognoză meteo ANM 12 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a țării, duminică, 12 aprilie. Vremea caldă se va menține și va fi chiar mai cald decât sâmbătă. Cerul va fi înnorat, iar izolat în sud-vestul țării vom avea parte de precipitații slabe cantitativ. Locuitorii de la munte și din Subcarpatii Moldovei vor avea parte de un vânt moderat, iar temperaturile maxime se situează între 15-21 de grade Celsius, iar minimele vor fi între 2-10 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi caldă, iar soarele va străluci pe cer întreaga zi. Bucureștenii nu vor avea parte de nori, cerul va fi senin. Temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius, iar cea maximă de 19 grade Celsius, astfel că va fi puțin mai rece față de ziua precedentă. Diferența nu va fi una sesizabilă la nivelul populației, pentru că primăvara își intră în drepturi și aduce căldură.

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi predominant însorită. Temperatura se menține la nivelul celei de sâmbătă și maxima înregistrată pe litoral va fi de 14 grade Celsius. Însă, temperatura resimtiță va fi chiar mai mică de atât, având valoarea de 12 grade Celsius. Minima va fi de doar 5 grade Celsius și nu se vor înregistra precipitații.

Vremea în Iași

Ieșenii se vor bucura de o vreme deosebit de caldă, pentru că termometrele vor arăta 20 de grade Celsius. Diferența de temperatură cu siguranță va fi resimțită, pentru că sâmbătă maxima a fost de doar 14 grade Celsius. Duminica maxima va fi de 20 de grade Celsius, iar minima de 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu 18 km/h.

Vremea în Cluj

Duminică, vremea în Cluj va fi caracterizată de un cer înnorat. Totuși, soarele va ieși din nori și va încălzi orașul și se vor înregistra 20 de grade Celsius pe parcursul zilei. Temperatura reală resimțită va fi mai mare: 23 de grade Celsius, așadar va fi deosebit de cald pentru această perioadă a anului. Temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius, iar cerul va fi acoperit de nori.

Vremea în Brașov

La fel ca în restul țării, vremea va fi caldă și în Brașov. Cerul va fi parțial însorit, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, fiind mult mai mare față de temperatura înregistrată sâmbătă. Spre seară, norii se vor risipi și cerul va fi unul senin. Noaptea, tenperaturile vor atinge 4 grade Celsius, iar vântul va sufla slab.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: