Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 13 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – Precipitații și descărcări electrice în anumite regiuni

Prognoză meteo ANM 13 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – Precipitații și descărcări electrice în anumite regiuni

Valorile termice pentru luni, 13 aprilie, vor continua să crească în majoritatea țării. Maxima va fi de 24 de grade Celsius, adică va fi mai cald decât în weekend. Cerul va fi acoperit de nori, mai ales în partea de nord-vest a țării, iar în anumite regiuni se vor înregistra precipitații însoțite de descărcări electrice. Temperaturile minime se vor încadra între 3-10 grade, iar cele maxime între 10-11 pe litoral și 24 de grade Celsius în sudul României.

Vremea în București

În Capitală, mercurul din termometre va arăta valori mai mari decât este normal pentru această perioadă. Temperatura maximă va fi de 20-12 de grade Celsius, iar cea minimă de 7-9 grade Celsius. Cerul va fi variabil, astfel că vor apărea nori care vor acoperi cerul, dar în general va fi senin. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în Constanța

Constănțenii vor avea o vreme plăcută, specifică acestei luni a anului. Temperaturile se mențin la nivelul celor din weekend, astfel că luni maxima înregistrată va fi de 14 grade Celsius. Vremea va fi însorită cu nori, iar spre seară cerul nu se va mai putea vedea de nori. Vântul va sufla slab întreaga zi.

Vremea în Iași

La fel ca în restul țării, în Iași va fi cald, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius. Vremea va fi una însorită, dar vântul va bătea cu putere și va atinge 50 km/h. Spre seară este foarte posibil să apară precipitații sub formă de ploaie. Minima zilei de luni va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Clujenii se vor bucura de soare luni, chiar dacă cerul va fi predominant noros. Soarele se va ascunde printre nori, dar temperatura tot va fi una ridicată, astfel că maxima zilei va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla slab și există 25% șanse de ploaie, potrivit accuweather.com.

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea va fi cu soare și cu nori. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade. Cerul va fi acoperit de nori atât ziua, cât și noaptea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: