Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 13 august 2020. ANM a anunțat ce temperaturi vor fi în România

Prognoză meteo ANM 13 august 2020. ANM a anunțat ce temperaturi vor fi în România

prognoza meteo

Prognoză meteo ANM 13 august 2020. Meteorologii ANM au transmis cum va fi vremea în ziua de joi. Astfel, vor fi ploi în mare parte din țară, furtuni, dar și descărcări electrice. Jumătatea lunii august aduce multe precipitații în țara noastră, chiar dacă temperaturile se vor menține la un nivel foarte ridicat.

Prognoză meteo 13 august 2020 pentru București

În Capitală, cerul va fi parțial însorit, iar soarele va fi acoperit de nori mai toată ziua. Vântul va bate destul de puternic, cu 20%, iar șansele de precipitații vor fi aproape de 0. Temperatura maximă, ce va fi atinsă în timpul zilei, va fi de 30 de grade Celsius. Noaptea, mercurul din termometre scade treptat și va ajunge la 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin în timpul nopții.

Prognoză meteo 13 august 2020 pentru Constanța

Vești bune pentru turiștii ce se află la Marea Neagră în ziua de joi. Vremea de la malul mării va ține cu ei, astfel că temperaturile se mențin ridicate atât ziua, cât și seara. Maxima ce va fi înregistrată va fi de 26 de grade Celsius, în timp ce minima de joi de la malul mării va fi de 20 de grade Celsius.

Prognoză meteo 13 august 2020 pentru Brașov

În Brașov, meteorologii ANM au transmis că vremea va fi parțial însorită. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de 25%, iar cele de a avea loc furtuni însoțite de descărcări electrice vor fi aproape de 0. Seara, cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi de 12 grade Celsius.

Prognoză meteo 13 august 2020 pentru Iași

În Iași, vremea va fi mai răcoroasă decât în majoritatea zonelor din țară. Astfel, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, în timp ce minima se va situa în prejma valorii de 14 grade.

Prognoză meteo 13 august 2020 pentru Cluj

Temperatura maximă din Cluj va fi de 29 de grade Celsius, în timp ce minima din timpul nopții va fi de 12 grade Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h, iar pe tot parcursul zilei nu există nicio șansă de a ploua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: