Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Ploi și furtuni cu descărcări electrice în toată țara. Temperaturile scad și cu 10 grade Celsius

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Ploi și furtuni cu descărcări electrice în toată țara. Temperaturile scad și cu 10 grade Celsius

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi vremea. Pentru ziua de miercuri, ei au transmis că va ploua în mare parte a țării.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Vremea la nivelul țării

Sunt anunțate averse la nivelul întregului țări pentru ziua de miercuri. Va ploua în toată țara, iar temperaturile vor fi chiar și cu 10 °C mai mici decât în ziua precedentă. Iată cum va fi vremea în ziua de miercuri în principalele orașe ale țării.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Vremea în București

În București, meteorologii au anunțat în prognoza meteo că se va înregistra o maximă de 11 °C. Minima zilei va fi de 3 °C, iar șansele de precipitații sunt de 63 %. Probabilitatea de furtuni cu descărcări electrice este  de 13 %. Vântul va sufla destul de puternic pe tot parcursul zilei, cu rafale de până la 28 km/h.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Vremea în Constanța

În Constanța, în ziua de miercuri sunt anunțate câteva averse, șansele de a ploua fiind de 83 %. Temperatura maximă a zilei arătată de termometre este de 13 °C, în timp ce minima este de 6 °C. Vântul va sufla cu 33 km/h și există o probabilitate de furtuni și descărcări electrice de 17 %.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Vremea în Iași

În Iași va avea loc o ploaie scurtă, șansele de precipitații anunțate fiind de 60 %. Maxima zilei va fi de 14 °C și minima înregistrată în Iași va fi de 4 °C. Vântul va sufla cu 20 km/h pe tot parcursul zilei și va ploua șansele de precipitații fiind de peste 60 %.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Vremea în Brașov

În Brașov va fi foarte frig și se vor înregistra cu 10 ° mai puțin decât în ziua precedentă. Astfel, dacă în ziua de marți temperatura înregistrată a fost de 6 °C, în ziua de miercuri maxima zilei este de doar 6 °C. Va ploua în reprize și șansele de precipitații anunțate sunt de 73 %. Minima înregistrată este de – 1 °C și temperatura resimțită este de fapt de – 2 °C. Sunt anunțate și furtuni cu descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 14 aprilie 2021. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj vor fi cu 9 ° mai puțin decât în ziua precedentă și sunt anunțate temperaturi cuprinse între 1 °C  Și 9 °C. Șansele de precipitații sunt de 70 % și vântul va sufla cu 24 km/h.