Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 17 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi neașteptate pentru luna aprilie

Prognoza meteo ANM 17 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi neașteptate pentru luna aprilie

Prognoza meteo ANM 17 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – temperaturi neașteptate pentru luna aprilie

Meteorologii anunță o zi capricioasă de aprilie, cu temperaturi mult mai crescute decât cele așteptate zilele acestea. Cerul se va menține înnorat în toată țara, dar vremea va rămâne caldă. Temperaturile maxime vor de până la 19-24 grade Celsius.

Vremea în București, conform ANM

În Capitală sunt așteptate temperaturi de 20-21 de grade C, în ciuda faptului că cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei. Dimineața și seara vor rămâne friguroase, însă vremea se încălzește spre amiază. Maxima termică a zilei va fi de 21 de grade C, în timp ce minima se va situa între 9-10 grade C, potrivit ANM.

Vremea în Constanța

Ca-n restul țării, pe litoralul românesc se vor înregistra temperaturi crescute. Maxima zilei va fi de 18 grade C, însă cerul va fi și aici înnorat pe tot parcursul zilei.

Vremea în Iași

La Iași se așteaptă temperaturi ridicate, plăcute, de primăvară. Chiar și așa, norii care vor domina cerul va face ca ziua să fie una posomorâtă. Maxima termică se va situa între 19-20 de grade C. În următoarele zile, soarele va străluci cu putere, iar valorile termice vor crește din nou.

Vremea în Cluj

Vreme plăcută și la Cluj, cu o maximă termică de 17-18 grade C. Dimineața și seara vor rămâne, însă, friguroase. Minima termică se va situa între 7 și 8 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vântul bate cu putere în zona montană, iar soarele va sta ascuns în spatele norilor pe tot parcursul zilei. Din fericire, temperaturile vor mai urca în termometre în zilele următoare. Maxima zilei de 17 aprilie se va situa între 13 și 14 grade C. Mult mai crescute decât cele așteptate pentru luna aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: