Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Vreme deosebit de caldă

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Vreme deosebit de caldă

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în țara noastră, potrivit meteorologilor ANM, care au transmis prognoza meteo. Iată de ce temperaturi vom avea parte:

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în marile orașe

Vor fi temperaturi pozitive atât noaptea, cât și ziua în aproape toate orașele din țară. Maxima la nivelul întregii țări va fi de 8 grade Celsius. Iată de ce temperaturi vom avea parte în restul țării. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în București

Va fi o maximă de 6 grade Celsius în București, joi, iar minima va fi de 0 grade Celsius. Va fi, așadar, mai cald decât în ziua precedentă, căci vom avea parte doar de temperaturi pozitive pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab, cu 17 km/h.

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi predominant noros în Constanța, după cum arată specialiștii ANM în prognoza meteo. Temperatura maximă de joi va fi de 8 grade Celsius, iar minima înregistrată va fi de 2 grade Celsius. Șansele de ploaie sunt aproape de 0.

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Brașov

Va fi noros în Brașov, unde se vor înregistra între 0 și 3 grade Celsius. Temperaturi cu plus și în această zonă de munte, așadar. Vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Iași

Cerul va fi plin de nori în Iași, unde noaptea va fi o minimă de – 2 grade Celsius. Ziua se vor înregistra 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 17 decembrie 2020. Cum va fi vremea în Cluj

Va fi predominant noros în Cluj Napoca, joi, iar temperaturile se vor încadra între 0 și 7 grade Celsius.

Vremea din ianuarie. Cum va fi vremea în prima lună din 2021

„Din datele înregistrate în perioada 1961–2017 la stațiile meteorologice din rețeaua Administrației Naționale de Meteorologie se constată că în luna ianuarie valorile temperaturii aerului sunt negative la nivelul întregii țări cu excepția unor suprafețe reduse situate de-a lungul litoralului Mării Negre și în sudul Banatului. În zona intra și extracarpatică valorile medii ale temperaturii se înscriu între -4 și 0ºC, ușor mai mai ridicate, -2 … 0 ºC, în partea de sud și vest a țării și ceva mai scăzute, cu valori cuprinse între -4 și -2ºC, în Moldova și centrul țării. În zona subcarpatică și carpatică joasă, mediile se înscriu între -6 și -4ºC. În zona carpatică înaltă sau în depresiunile intramontane din estul Trasilvaniei temperatura coboara pînă la -8ºC și, uneori, chiar sub această limită”, anunță ANM.

Cum este regimul precipitațiilor în luna ianuarie

”Regimul precipitaţiilor din ianuarie este redus chiar dacă nebulozitatea este accentuată în această lună şi zile în şir cerul se menţine acoperit. Pe ansamblu, cantitățile medii lunare sunt mai ridicate în jumătatea vestică a țării față de cea estică. Cele mai mici cantități, cuprinse între 21 și 30 l/m2, cad în estul și centrul țării, iar în Delta Dunării ele coboară, la contactul cu marea, la mai puțin de 21 l/m2”, a transmis ANM.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: