Redactia.ro
Home » Știri » Prognoză meteo ANM 2 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj? Sunt așteptate temperaturi de vară

Prognoză meteo ANM 2 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj? Sunt așteptate temperaturi de vară

Prognoză meteo ANM 2 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj? Sunt așteptate temperaturi de vară

Începutul lunii mai ne întâmpină cu vreme caldă, dar și cu instabilitate atmosferică. Ziua de 2 mai va fi una călduroasă, cu temperaturi mult mai crescute decât cele așteptate în această perioadă. Maxima zilei va fi de 27 de grade, înregistrate în Muntenia. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru cele mai importante orașe ale României!

Vremea în București, conform ANM

În București, vremea o să fie extrem de caldă, temperaturile ridicându-se până la 25-26 de grade. Ne așteaptă, așadar, temperaturi de vară, mult mai ridicate decât cele normale. Cu toate acestea, după prânz norii se adună, iar spre seară va ploua cu tunete, fulgere și intensificări ale vântului. Minima zilei se va situa între 12-13 grade C.

Vremea în Cluj

La Cluj va fi o zi ploioasă. Norii își vor face apariția de la prima oră a dimineții și vor rămâne pe cer toată ziua. Va ploua slab până la moderat, iar cantitățile de apă vor fi considerabile.

Vremea în Iași

Vremea e cât se poate de capricioasă la Iași de 2 mai. Începutul zilei va înnorat și așa va rămâne pe tot parcursul zilei. Ba mai mult, după-amiază sunt așteptate ploi și posibile descărcări electrice. Minima zilei va fi de 12 grade C, în timp ce maxima se va situa între 19-20 de grade C.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre, vremea rămâne la fel de instabilă. Soarele va guverna prima parte a zilei, iar norii pe cea de-a doua. Spre seară sunt așteptate ploi ușoare. Maxima zilei va fi de 24 de grade C, iar minima de 13, potrivit ANM.

Vremea în Brașov

La munte, vremea este extrem de schimbătoare la începutul lunii mai. Chiar dacă soarele ne răsfață când și când cu razele lui calde, norii își adună forțele și aduc ploile torențiale. Ziua de 2 mai va fi guvernată de averse cu tunete, fulgere și descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 14 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: