Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 1 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – zonele în care vor fi vijelii

Prognoza meteo ANM 1 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – zonele în care vor fi vijelii

După urgia adusă de Pia în Europa, furtuna Gerrit vine cu vânturi de până la 112km/h. Anunțul meteorologilor

Meteorologii au anunțat vreme schimbătoare pe 1 mai. Potrivit specialiștilor, în nord, nord-vest și în centrul României sunt așteptate vijelii, tunete, fulgere și chiar grindină. Spre seară, aversele sunt așteptate și-n est și sud-estul României.

Potrivit meteorologilor, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Haideți să vedem cum va fi vreme în cele mai mari orașe ale României!

Vremea în București, conform ANM

În Capitală, vremea se va menține plăcută în prima parte a zilei, cu o maximă termică de 26-27 de grade C. După-amiază, însă, vântul se va intensifica și este așteaptă ploaia. Aceasta va fi însoțită de tunete, fulgere și, pe alocuri, grindină.

Vremea în Iași

Vreme plăcută la Iași! Conform ANM, cerul va fi parțial noros la primele ore ale zilei, însă soarele își va lua revanșa spre amiază. Maxima zilei va fi de 21-22 de grade C, deci vorbim de o vreme cât se poate de caldă. Spre înserat, cresc șansele de ploaiel.

Vremea în Cluj

La Cluj, de 1 mai, ne așteaptă o zi posomorătă. Deși soarele va străluci cu putere la primele ore ale dimineții, vremea se va strica începând cu orele amiezii. Se așteaptă să plouă tot restul zilei, maxima zilei situându-se în jurul a 16-17 grade C.

Vremea în Constanța

Temperaturi crescute la malul Mării Negre de 1 mai. Chiar și așa, sunt așteptate ploi! Încă de la orele amiezii, se vor semnala intensificări ale vântului și probabilitate crescută de ploaie. Așadar, doritorii de a petrece 1 mai la mare, ar trebui să ia în considerare… umbrela.

Vremea în Brașov

În zonele de munte, ploile vor fi în reprize, însă destul de consistente. Potrivit specialiștilor ANM, se pot strânge chiar și 25 l/mp. Cu toate acestea, temperaturile înregistrate vor fi destul de crescute de 1 mai. Temperatura maximă va fi de 16 grade C, în timp ce minima se va situa între 8-9 grade C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: