Redactia.ro
Home » Știri » Vremea în București vineri 1 mai. Anm anunță vreme deosebit de caldă

Vremea în București vineri 1 mai. Anm anunță vreme deosebit de caldă

GALERIE FOTO (2) Vremea în București vineri 1 mai. Anm anunță vreme deosebit de caldă

Ziua de 1 mai va înregistra temperaturi destul de ridicate, așa că bucureștenii au în față o zi cât se poate de caldă și plăcută. Potrivit Adiministrației Naționale de Meteorologie, cerul va fi variabil, iar spre seară crește gradul de instabilitate atmosferică. Vor fi ușoare înnorări și intensificări ale vântului, însă temperatura va rămâne plăcută.

Prognoza meteo de azi 1 mai în București

Ziua de 1 mai, mult așteptată de toți, va fi una extrem de plăcută, cu o maximă termică de 26-26 de grade C. Minima zilei se va situa între 10-11 grade C, iar cerul va rămâne variabil. Potrivit ANM, sunt așteptate, spre seară, înnorări temporare, ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cu toate acestea, bucureștenii vor avea parte de o zi cu vreme deosebit de caldă și așa se va menține și sâmbătă.

Vremea pe ore în București conform ANM

Pe 1 mai, dimineața, cerul va senin, iar soarele va străluci puternic încă de la primele orele. Spre prânz, gradele vor urca în termometre și vor înregistra chiar și 23 de grade C. Câteva ore mai târziu, însă, sunt semnalate șanse de ploaie, conform ANM. Spre seară, cerul va rămâne înnorat.

Vremea pe ore în București conform ANM
Vremea pe ore în București conform ANM

Cu toate acestea, vremea va fi deosebit de caldă. Sâmbătă, temperaturile vor fi în continuare ridicate, însă sunt ceva mai multe șanse de ploaie. Meteorologii spun că după-amiază probabilitatea de ploaie ușoară sunt crescute. Vântul suferă și el intensificări, iar pe alocuri sunt așteptate și descărcări electrice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: