Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020. Ce maxime anunță ANM în țară

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020. Ce maxime anunță ANM în țară

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020. Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au stabilit cum va fi vremea în perioada următoare, în principalele orașe din țară.

Meteorologii au anunțat că în țara noastră, vremea se menține destul de caldă în prima parte a zilei, dar spre seara, mercurul din termometre scade drastic, astfel că putem avea parte de temperaturi chiar și sub 5 grade Celsius pe timpul nopții. Iată cum va fi vremeaîn principalele orașe din țară.

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020 pentru București

Cerul va fi parțial însorit în București, potrivit meteorologilor, care au anunțat cum va fi vremea în Capitală. Astfel, temperatura maximă ce va fi înregistrată marți, va fi de 25 de grade Celsius. Vântul va bate cu rafale de până la 17 km/h. Seara, se răcește considerabil și vor fi doar11 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020 pentru Constanța

Iată cum va fi vremea în Constanța, potrivit specialiștilor ANM. Va fi însorit, iar temapratura maximă de pe zi va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla destul de puternic, cu 23 km/h. Seara, scad temperaturile, dar și vântul, astfel că vor fi rafale de până la 17 km/h și o minimă de 14 grade.

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020 pentru Brașov

Vremea va fi parțial însorită în Brașov. Temperaturile se vor încadra între 8 și 24 de grade Celsius, după cum anunță ANM. Pe timpul zilei, vântul va bate cu 11 km/h, în timp ce seara vor fi rafale de 13 km/h. Nu există șanse de ploaie.

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020 pentru Iași

În Iași, maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius. Vântul va bate cu 20 km/h. Minima, ce se va înregistra în timpul nopții, va fi de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 22 septembrie 2020 pentru Cluj-Napoca

În Cluj, meteorologii au anunțat că va fi parțial însorit. Astfel, temperatura maximă din termometre va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de doar 8 grade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: