Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră.

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea

Se strică vremea din țara noastră, după un weekend cu temperaturi foarte mari, de primăvară, acum săptămâna a început deja cu o schimbare dramatică a vremii, care continuă și marți. Astfel, va ploua masiv și în unele zone chiar va ninge, iar temperatura maximă care se va înregistra în țara noastră va fi de 9 grade Celsius. Minima va fi de – 4 grade Celsius. Iată cum va fi vremea în orașele din țara noastră.

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în București

În Capitală, meteorologii au anunțat în prognoza meteo că sunt șanse mari să ningă. Sunt 60% șanse să apară precipitații, iar maxima va fi de 3 grade Celsius. Minima, în schimb, va fi de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța va ploua toată ziua, iar maxima va fi de 9 grade Celsius. Șansele de ploaie anunțate de meteorologii sunt de 74 %. Vântul va sufla cu rafale de până la 26 km/h. Spre seară vântul se întețeșe masiv și ajunge să bată cu 50 km/h. Minima va fi de 0 grade.

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Va fi noros în Iași, iar temperaturile se vor încadra între – 2 și 4 grade Celsius. Este foarte posibil să plouă, șansele iind de 45 %. Este posibil să ningă spre seară.

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Meteorologii au anunțat că va avea loc o ninsoare sporadică în Brașov. Temperatura maximă de marți va fi de 1 grad, iar șansele de precipitații vor fi de 74 %. Minima va fi – 4 grade Celsius, iar șansele de a ninge sunt mari.

Prognoza meteo ANM 26 ianuarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Va fi predominant noros în Cluj-Napoca, iar vântul va sufla cu rafale de până la 25 de km/h. Maxima va fi de 2 grade Celsius, iar minima va fi de – 3 grade. Sunt 25 % șanse de ploaie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: