Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 3 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță temperaturi în creștere

Prognoza meteo ANM 3 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță temperaturi în creștere

Prognoza meteo ANM 3 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță temperaturi în creștere

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 aprilie, se anunță a fi una îmbucurătoare pentru români. Temperaturile sunt în creștere, iar codul de vreme rea se ridică începând cu ora 10:00. Haideți să vedem, așadar, cum va fi vremea în orașele principale ale României!

Vremea în București, conform ANM

În Capitală, valoarea termică este în creștere, iar mercurul va urca în termometre până la 15 grade Celsius. O temperatură extrem de plăcută, perfect normală pentru această perioadă a anului. Cerul se va menține senin pe toată durata zilei, iar soarele va străluci cu putere.

Vremea în Constanța

La malul mării este așteptată o vreme relativ plăcută în acest sfârșit de săptămână. Maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, considerabil crescută față de ziua precedentă. Soarele va străluci, iar norii nu vor fi prezenți la orizont. Temperatura va coborî în termometre abia la sfârțitul zilei, când vântul va începe să-și facă simțită prezența din ce în ce mai mult.

Vremea în Iași

Codul de vreme rece, brumă și îngheț la sol, se va ridica azi, 3 aprilie, la roa 10:00, așa că mercurul va urca în termometre. Și ieșenii au parte de vreme frumoasă în acest început de weekend, maxima zilei fiind de 11 grade Celsius.

Vremea în Cluj

La Cluj lucrurile stau ușor diferit. Startul zilei va fi friguros, cu temperaturi cuprinse între 1 și 4 grade, maxima zilei înregistrându-se pe la ora 15:00. Soarele va sta mai toată ziua ascuns în spatele norilor, iar asta va face ca temperatura să se resimtă mai joasă decât este. 11 grade Celsius sunt așteptate pe 3 aprilie la Cluj.

Vremea în Brașov

La munte, vremea se ameliorează. Spre deosebire de temperatura rece resimțită de vreo 2-3 zile, vremea se încălzește vineri, 3 aprilie. Maxima zilei va fi de doar 9 grade Celsius, însă soarele va încerca să răzbată dintre noi. Spre seară, cerul va fi parțial noros, iar mercurul va coborî în termometre până la 2 grade Celsius.

În ciuda acestei zile călduroase, vremea din acest weekend va fi una răcăroasă. Temperaturile vor scădea din nou, iar frigul se va face simțit în multe regiuni ale țării. Primăvara se lasă așteptată, meteorologii avertizând asupra faptului că vremea va fi capricioasă în aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: