Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 6 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii au emis cod galben

Prognoza meteo ANM 6 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii au emis cod galben

Prognoza meteo ANM 6 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii au emis cod galben

ANM a emis un cod galben de ninsori și viscol pentru zonele montane începând cu miercuri, 6 mai, până joi, 7 mai. Potrivit specialiștilor, pe crestele montane se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale de peste 90-100 km/h, cu precădere în Carpații Meridionali.

În zonele înalte, se vor semnala precipitații predominant cu formă de ninsoare și local va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusă. Un alt cod galben a fost emis pentru următoarele zone: județele Satu Mare, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Hunedoara, Brașov, Alba și Sibiu. Aici se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor deopși în general 55 și 65 km/h. Iată cum va fi vremea în celelalte orașe ale țării!

Vremea în București, conform ANM

Temperaturile vor scădea în Capitală și sunt așteptate ploi. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei va ploua slab. Ziua se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 45-50 de km/h. Noaptea, însă, se va mai domoli vântului. Maxima zilei va fi de 18 grade C, în timp ce minima se va situa între 5-7 grade C, potrivit ANM.

Vremea în Iași

La Iași, temperatura maxima e de 14 grade C, în timp ce minima e de 7 grade. Vântul va sufla cu viteză de 20km/h, iar ploile vor fi însemnate cantitativ.

Vremea în Cluj

La Cluj, temperatura maximă va fi de 11 grade, în timp ce minima se va situa între 3-4 grade. Vântul va sufla cu 30 km/h, iar presiunea atmosferică va fi în general instabilă. Se așteaptă ploi în jurul prânzului, dar și după-amiază.

Vremea în Constanța

Vremea se răcește în toată țara, iar la Constanța nu face excepție. Temperatura maximă este de 15 grade C și minima de 7. Va ploua mai toată ziua, iar vântul va sufla cu putere.

Vremea în Brașov

La munte, frigul se instalează. Pe crestele înalte se așteaptă precipitații mixtă sub formă de ninsoare. La Brașov, temperatura maximă a zilei va fi de 7 grade C, în timp ce minima va fi de 3-4 grade C. În prima parte a zilei se așteaptă ploaie, însă spre seară se va opri.

Iată ce temperaturi ne așteaptă în luna mai!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: