Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020. În ce orașe va ploua

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020. În ce orașe va ploua

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020. Specialiștii ANM au transmis cum va fi vremea în țara noastră, marți. În mare parte din țară va ploa, arată meteorologii. Temperaturile se vor menține la un nivel destul de mare, iar în unele orașe termometrele vor arăta chiar și 25 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020 în țară

Vremea va fi frumoasă,dar vor exista ploi pe alocuri în mai multe regiuni din țară. Termometrele vor arăta temperaturi destul de mari pentru perioada anului în care suntem, dar vor apărea și ploi însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020 în București

Va ploua toată ziua în București marți, după cum specifică meteorologii, care au transmis informații despre cum va fi vremea. Maxima zilei va fi de 28 de grade Celsius, în timp ce minima va fi de 14 grade. Șansele de precipitații sunt de 63%, iar vântul va sufla cu 26 km/h.

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020 în Constanța

În Constanța va fi înnorat marți, iar temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 22 de km/h,  iar probabilitatea de precipitații este de 13%. Noaptea se vor acumula nori, iar vântul va sufla cu 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020 în Iași

În Iași, starea vremii va fi caracterizată de ploaie, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius.  Vântul va sufla cu rafale de până la 25 de km/h. Sunt 74% șanse de ploaie.

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020 în Brașov

Meteorologii au anunțat că va ploua și în Brașov, iar maxima va fi de 24 de grade Celsius. În schimb, minima va fi de zece grade.

Prognoza meteo ANM 6 octombrie 2020 în Cluj-Napoca

Sunt 63% șanse de ploaie și în Cluj, iar temperaturile se vor menține între 9 și 20 de grade Celsius.  Vântul va sufla cu 15 km/h.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: