Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 8 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță o încălzire a vremii

Prognoza meteo ANM 8 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță o încălzire a vremii

Prognoza meteo ANM 8 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță o încălzire a vremii

Primăvara își intră în drepturi depline, iar vremea bună se instalează în toată țara. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 8 aprilie, indică temperaturi crescute și vreme în general călduroasă. Vântul va sufla mai tare în sud-est și slab până la moderat în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi curprinse între 10-19 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în sudul Banatului.

Vremea în București, conform ANM

Meteorologii anunță o vreme foarte plăcută pentru miercuri, 8 aprilie. Bucureștenii vor avea parte de o creștere termică, maxima zilei ajungând chiar și la 19 grade Celsius. O vreme, așadar, plăcută și călduroasă, specifică acestei perioade din an.

Vremea în Constanța

La malul mării, temperaturile maxime se vor păstra între 10 și 12 grade Celsius, iar soarele va străluci cu putere încă de la primele ore ale dimineții. Vântul se va face simțit, însă nu într-atât încât să perturbe această zi frumoasă de primăvară.

Vremea în Iași

Foarte cald o să fie și în Iași, unde se vor semnala până la 17-18 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar norii nu-și vor face simțită deloc prezența. Va fi o zi autentică de primăvară, iar gredele vor continua să urce în termometre.

Vremea în Cluj

Clujenii vor resimți din plin creșterea mercurului în termometre și se vor bucura de o zi extrem de călduroasă. Valoarea termică se va situa între 15 și 16 grade, iar vântul va sufla moderat.

Vremea în Brașov

Și la munte va fi plăcut! Ziua de miercuri, 8 aprilie, va aduce o valoare termică de 12 grade Celsius și o minimă de 2 grade. Soarele va străluci cu putere de la primele ore ale dimineții, iar cerul se va păstra senin și pe tot parcursul nopții. Nu sunt semnalate ploi.

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească și-n zilele următoare. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea. Noaptea, pe arii restrânse, în depresiuni și în zonele deluroase, se va semnala prezența brumei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: