Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 9 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță vreme de primăvară

Prognoza meteo ANM 9 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță vreme de primăvară

Prognoza meteo ANM 9 aprilie. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – meteorologii anunță vreme de primăvară

Meteorologii anunță temperaturi ridicate, plăcute, în toate regiunile țării pe 9 aprilie. Ne așteaptă o zi autentică de primăvară, cu maxime de 21 grade C. Vântul se face puțin simțit în regiunile montane și în depresiunea Transilvaniei, însă vremea se va menține în general plăcută. Haideți să vedem, așadar, prognoza meteo pentru cele mai mari orașe ale României!

Vremea în București, conform ANM

Meteorologii anunță o zi excelentă pentru bucureșteni, cu o valoare termică maximă de 21 grade Celsius. Soarele va străluci sus pe cer, iar vântul va fi insesizabil. Minima înregistrată joi, 9 aprilie, va fi de 9 grade C, iar vântul va bate cu o viteză de 15km/h. Temperatura plăcută se va menține mult după orele apusului, iar noaptea va fi mai puțin friguroasă.

Vremea în Constanța

La malul mării avem parte de o zi excelentă, cu mult soare și cu temperaturi conform acestei perioade din an. Mercurul va urca în termometre până la 19 grade C, în timp ce minima înregistrată va fi de 5 grade C. Vântul va bate cu o viteză de 14 km/h.

Vremea în Iași

La fel de cald va fi și la Iași, unde temperatura va indica 19 grade C. Vremea s-a încălzit, așadar, iar ieșenii se pot bucura, în sfârșit, de primăvară. Vântul va bate slab, iar cerul se va menține senin. Spre înnoptat, norii își vor face apariția, însă nu sunt așteptate ploi.

Vremea în Cluj

La Cluj, vremea se arată plăcută, cu o maximă termică maximă de 18 grade C. Minima zilei va fi de 7 grade C, înregistrată la primele ore ale dimineții. Vremea plăcută se va menține până după orele apusului, iar spre seară se vor aduna norii. Chiar și așa, nu sunt așteptate ploi.

Vremea în Brașov

Conform ANM, la munte avem parte de una dintre cele mai călduroase zile din acest început de primăvară. Maxima termică va fi de 14 grade C, în timp ce minima e de 4 grade C. Urmează încă o zi plăcută, însă după aceea vremea schimbă foaia. Spre sfârșitul săptămânii, se întoarce frigul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: