Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 9 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se încălzește în toată țara

Prognoza meteo ANM 9 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se încălzește în toată țara

Prognoza meteo ANM 9 mai. Cum va fi vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj – vremea se încălzește în toată țara

Vremea se încălzește în toată țara în cea de-a doua săptămână a lunii mai, cu precădere în regiunile sudice, vestice și sud-vestice. Cu toate acestea, valorile se păstrează ușor scăzute în extremitatea nordică a țării.

Temperaturile revin la normal, așadar, în aceste zile, iar sâmbătă, 9 mai, vom avea parte de o zi călduroasă, cu mult soare în cele mai multe orașe. Potrivit ANM, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade. De asemenea, lipsa ploilor se va semnala în special în zonele montane: „Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane”.

Vremea în București, conform ANM

În Capitală ne așteaptă temperaturi plăcute, mult mai crescute decât cele din zilele precedente. Potrivit ANM, valoarea termică se va situa în jurul celor specifice pentru această perioadă a anului. Maxima zilei pentru 9 mai va fi de 23 de grade C. De precizat ar fi că în cea de-a doua jumătate a zilei cerul va fi pe alocuri parțial noros.

Vremea în Cluj

La Cluj, vremea se mai încălzește, însă cerul rămâne înnorat toată ziua. Valoarea termică maxima se va situa între 18 și 19 grade C, în timp ce minima va fi de 7.

Vremea în Iași

La Iași avem parte de soare ascuns în spatele norilor și de o valoare termică maximă de 18 grade C. Din fericire, vremea va continua să se încălzească și-n următoarele zile. Spre seară, cerul va fi parțial noros.

Vremea în Brașov

La Brașov, gradele urcă serios în termometre. După zile de-a dreptul friguroase, soarele își face apariția. Spre amiază avem parte de 14 grade C, deși dimineața și seara rămân friguroase. Vremea va continua să se încălzească și-n următoarele zile, valorile termice situându-se în jurul celor specifice pentru această perioadă a lunii mai.

Vremea în Constanța

La malul Mării Negre este așteaptată o ploaie ușoară. Temperatura maxima se va situa în jurul a 21 de grade C, în timp ce minima va fi de 9 grade C. Spre seară, norii se vor dispersa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: