Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM de weekend. De ce temperaturi vom avea parte pe 5 și 6 decembrie

Prognoza meteo ANM de weekend. De ce temperaturi vom avea parte pe 5 și 6 decembrie

Vremea ANM

Prognoza meteo ANM de weekend. Iată cum va fi vremea în ziua de sâmbătă, 5 decembrie și duminică, 6 decembrie. Meteorologii au transmis de ce temperaturi vom avea parte în aceste două zile.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în marile orașe

Temperatura maximă din acest weekend va fi de 13 grade Celsius. Va fi destul de cald în unele zone, dar nopțile continuă să fie geroase. Iată cum va fi vremea, potrivit meteorologilor ANM.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în București

În București, sâmbătă vor fi între 5 și 12 grade Celsius. Sunt 25% șanse de ploaie. Duminică, în schimb, minima va fi de 1 grad și maxima de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Constanța

Va fi vreme cu nori și soare în Constanța, după cum arată prognoza meteo. Vor fi 13 grade sâmbătă, iar minima va fi de 6 grade Celsius. Duminică, temperaturile se vor încadra între 4 și 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Brașov

Vor fi între 2 și 11 grade Celsius în Brașov, sâmbătă, în timp ce duminică, temperaturile care se vor înregistra vor fi de -1 grad și 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Iași

Vor fi 7 grade în Iași în timpul zilei de sâmbătă, în timp ce duminică va fi maxima de 3 grade, așadar mult mai frig.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Cluj

Va fi însorit în Cluj, sâmbătă. Temperaturile vor fi cuprinse între 4 și 9 grade Celsius. Duminică se vor înregistra între 1 grade și 8 grade Celsius.

Cum va fi vremea în luna decembrie

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna decembrie. Există mari șanse să se depună un strat de zăpadă.

„Ne aşteptăm ca luna decembrie să evoluăm într-un regim apropiat de normal, ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca la munte să se depună un strat de zăpadă suficient de persistent ca să îl avem de Sărbători. E greu de estimat grosimea, dacă va fi unul care să favorizeze sporturile de iarnă”, a subliniat Florinela Georgescu, director executiv ANM.

Iată cum va fi vremea în iarna aceasta, potrivit declarațiilor directorului ANM.

”Fronturile polare aduc mase de aer puternice în această perioadă a anului și mai ales în sezonul de iarnă. Cu siguranță vom vedea ce influențe vom avea asupra evoluției situației din zona Arctică asupra iernii 2020-2021. Încă nu ne pronunțăm cum va putea fi iarna în acest moment în zona țării noastre, dar putem să vorbim despre următoarele patru săptămâni în ceea ce privește regimul de temperaturi și de precipitații, până spre aproape de finele lunii noiembrie (… ) Ce putem spune din statistica ultimilor ani, vorbim de ierni mai blânde, dar care nu au exclus și perioade de vreme severă, specifică fenomenelor de viscol sau perioade în care precipitațiile să fie mai însemnate”, a spus Elena Mateescu, director ANM.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: