Redactia.ro
Home » Homepage » Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Furtuni și descărcări electrice anunțate

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Furtuni și descărcări electrice anunțate

Avertisment ANM: Ploi abundente, vijelii și grindină în mare parte din țară până la jumătatea lunii iunie

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Temperaturi mari și averse anunțate de meteorologi pentru ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte.

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Vremea pe 30 aprilie

Specialiștii ANM transmit în fiecare zi cum va fi vremea în țara noastră. Pentru ziua de 30 aprilie, aceștia au transmis că va fi înregistrată o creștere a temperaturilor, iar în unele zone acestea pot chiar să depășească valorile normale pentru această perioadă. Maxima de vineri va fi de 24 de grade Celsius, iar minima de la nivelul țării va fi în jur de 9 grade Celsius. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Cluj și Brașov.

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Vremea în București

În București este anunțată o maximă de 24 de grade Celsius și o minimă de 10 grade. Vântul va sufla cu 22 de km/h, iar probabilitatea de precipitații este de 60%. Seara va fi noros și scad șansele de ploaie.

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Vremea în Constanța

În Constanța vor fi nori și soare, maxima zilei fiind de 18 grade Celsius. Vântul va sufla cu rafale de 24 de km/h și probabilitatea de precipitații este de 25 %. Noaptea cerul va fi parțial spre predominant noros și temperatura înregistrată de termometre se va situa în preajma valorii de 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Vremea în Brașov

Sunt anunțate câteva averse în Brașov, în ziua de vineri, conform anunțului făcut de meteorologi în prognoza meteo. Temperatura maximă înregistrată va fi de 19 grade Celsius și șansele de precipitații sunt de 60 %. Sunt 12 % șanse de furtuni și descărcări electrice. Va fi parțial spre predominant noros noaptea și se va înregistra o temperatură de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Vremea în Iași

Sunt anunțate averse în Iași, șansele de precipitații fiind de 60 %.  Vântul va sufla cu 19 km/h și probabilitatea de precipitații este mare. Pot avea loc și furtuni însoțite de descărcări electrice. Noaptea se va înregistra temperatura de 11 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru Vinerea Mare. Vremea în Cluj

Va ploua toată ziua în Cluj, șansele de ploaie anunțate de meteorologi fiind de 67 %. Temperatura maximă din Vinerea Mare este de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: