Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în marile orașe în Joia Mare

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în marile orașe în Joia Mare

Pregătiți-vă de un șoc termic! Temperaturile vor crește brusc cu aproximativ 25 de grade Celsius. Prognoza meteo pe regiuni

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră, în ziua de joi. Iată ce anunț au făcut meteorologii ANM.

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în țară

Meteorologie au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Pentru ziua de joi, temperaturile anunțate sunt mai mari decât în ziua precedentă. Temperatura maximă care se va înregistra în această zi la nivelul întregii țări este de 20 °C. Temperatura minima zilei de joi este de 6 °C și se va înregistra în Capitală. Pe alocuri, este posibil să plouă și să aibă loc furtuni cu descărcări electrice. Iată cum va fi vremea potrivit prognozei meteo a specialiștilor ANM.

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în București

În București, pentru ziua de joi, este anunțată o temperatură maximă de 18 °C și va fi mai cald decât în ziua precedentă. Vântul va sufla slab, cu 9 kilometri pe oră pe tot parcursul zilei și probabilitatea de precipitații este de 25 % . Noaptea va fi o minimă de 6 °C și va fi un cer parțial spre predominant noros.

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

În Constanța, ziua de joi va fi mai caldă decât ziua precedentă și se va înregistra o maximă de 14 °C. Vântul va sufla cu 19 km/h și există o probabilitate de a plouat de 20 % . Aceste șanse scad pe seară și temperatura înregistrată noaptea va fi de 9 °C .

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași, în ziua de joi va fi mai cald și se va înregistra o temperatura de 18 °C. Șansele de precipitații sunt de 25 % și vântul va sufla cu 11 km/h. Noaptea va fi parțial spre predominant noros, iar vântul va sufla 24 km/h. Temperatura înregistrată noaptea va fi de 9 °C.

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

În Brașov va fi mult mai cald față de ziua precedentă și vor fi înregistrate chiar cu 7 ° mai mult decât miercuri. Temperatura maxima zilei este de 19 °C și sunt 25 % șanse de ploi. Va fi înnorat pe tot parcursul zilei și temperatura din timpul nopții este de 7 °C.

Prognoza meteo ANM 29 aprilie 2021. Cum va fi vremea în Cluj

În Cluj-Napoca va ploua pe tot parcursul zilei, fiind anunțate ploi de către meteorologi. Temperatura zile este de 20 °C și șansele de a ploua sunt de 60 %. Sunt probabilități de 12 % de avea loc furtuni cu descărcări electrice. Noaptea se vor înregistra 10 °C și va o înnorare accentuată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: