Redactia.ro
Home » Știri » Program Kaufland de sărbători. În ce zile vor fi închise magazinele de Paște

Program Kaufland de sărbători. În ce zile vor fi închise magazinele de Paște

Program Kaufland de sărbători. În ce zile vor fi închise magazinele de Paște

Program Kaufland de Paște și 1 mai 2021. Iată când poți merge să mai faci ultimele cumpărături în aceste zile de sărbătoare!

Program Kaufland de Paște și 1 mai 2021. Când se închide

Toate magazinele au un program diferit de Sărbătorile Pascale, iar Kaufland nu este o excepție de la această regulă. Astfel, cei care doresc să facă cumpărături la acest lanț de magazine trebuie să se intereseze din timp pentru a ști la ce oră se închide în perioada Paștelui. Mai întâi de toate trebuie să știm că programul Kaufland va ține cont de restricțiile care sunt în vigoare în acest moment și magazinele vor funcționa după un orar special în această perioadă. Având în vedere că e ziua de Vinerea Mare este una liberă legal, pe această dată, anume 30 aprilie 2021 programul special la Kaufland arată că programul diferă.

Astfel, programul Kaufland începe la 6:00 dimineața îmi vine la mare și orarul de funcționare se va încheia în funcție de localitatea în care te afli și de rata de incidența cazurilor de coronavirus. Astfel, se vor închide la 20:00 magazinele cu incidența mai mari de patru la 1000 de locuitori și în magazinele din orașele cu o rată sub patru la 1000 de locuitori, ele se vor închide la 21:00.

La cât se închid magazinele de 1 mai. Unde e program și de Paște

În ziua de 1 mai cele mai multe dintre magazinele Kaufland nu vor fi închise, ci ele vor funcționa după un program special, redus. As astfel magazinele Kaufland din întreaga țară vor funcționa de la 6:00 dimineața și vor închide la 18:00. În prima zi de Paște majoritatea Magazinelor Kaufland vor fi închise însă sunt și câteva excepții în mai multe orașe în care cumpărători Kaufland vor putea să-și ia cele necesare după un program standard. Este vorba despre magazinele Kaufland din

Sovata

Miercurea-Ciuc

Târgu Secuiesc

Sfântu Gheorghe

Odorheiu Secuiesc

Gheorghieni.

În a doua zi de Paște, pe data de 3 mai, programul Kaufland începe la 9:00 dimineața, iar magazinele se vor închide la 16:00 sau la 17:00, în funcție de localitate, astfel că trebuie să verifici la ce oră se închide magazinul tău înainte de a merge acolo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: