Redactia.ro
Home » Știri » Program Kaufland de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Program Kaufland de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Kaufland

Sărbătoarea de Sfânta Maria este una dintre cele mai importante din calendarul ortodox. Aproape trei milioane de români își serbează ziua onomastică în această zi. Cum 15 august este o zi liberă legal, programul magazinelor poate fi diferit, așa că este bine ca românii să cunoască această informație.

Adormirea Maicii Domnului este o sărbătoare extrem de importantă pentru Biserica Ortodoxă, fiind momentul în care este cinstită Fecioara Maria, după ce aceasta și-a dat sufletul în mâinile Domnului.

Ce program are Kaufland de Sfânta Maria

În fiecare an, data de 15 august este o zi liberă legală pentru toți românii și, de obicei, aceasta este un prilej pentru a avea o mini-vacanță. Dar, în acest an sărbătoarea este într-o zi de sâmbătă, când mulți dintre români sunt deja liberi, din moment ce au un program standard, de luni până vineri, iar sâmbăta și duminica sunt liberi.

Totuși, chiar dacă poate nu vor pleca nicăieri fiindcă nu mai este cazul unei mini-vacanțe, așa cum a fost, de exemplu, anul trecut, o informație extrem de utilă pentru toți români este programul supermarketurilor de Sfânta Maria.

Când este deschis Kaufland pe 15 și 16 august

Cum Kaufland este unul dintre cele mai căutate magazine de români, este important să știm ce program va avea acesta în zilele de sărbătoare, mai ales dacă aleg să stea acasă și au nevoie să își facă diferite cumpărături pentru petrecerea de Sfânta Maria.

Iată ce program are magazinul Kaufland de Sfânta Maria, pe 15 și 16 august.

Sâmbătă, programul poate începe de la 7:30 până la 22:30. Duminică, acesta se modifică și este de la 8:00 la 20:00. Sunt unele supermarketuri care încep programul la 7:30 și îl termină la ora 23. În funcție de oraș, dar și de locația magazinului Kaufland respectiv, programul poate să difere, așa că cel mai bine este să căutați informația de care aveți nevoie pe site-ul kaufland.ro, unde apar toate detaliile despre programul de funcționare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: