Redactia.ro
Home » Știri » Program Lidl de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Program Lidl de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Black Friday la Lidl 2023. Oferte de neratat de joi, 9 noiembrie

Program Lidl de Sfânta Maria. Iată ce program va avea acest supermarket de Sfânta Maria, una dintre cele mai importante sărbători pentru români, când milioane își serbează ziua onomastică.

Sfânta Maria este o sărbătoare creștină de o semnificație profundă, astfel că statul a inclus-o în calendarul zilelor libere legale. În această zi, românii nu se duc la muncă, iar data de 15 august este destinată special mersului la biserică, rugăciunii sau petrecerii. Totuși, dacă în anul trecut românii au fost norocoși și au avut parte de o mini-vacanță cu ocazia acestei sărbători, în acest an nu se mai poate aplica aceeași regulă.

Ce program are supermarketul Lidl de Sfânta Maria

Ziua de 15 august este în acest an într-o sâmbătă, când majoritatea românilor sunt oricum liberi, având un program de muncă stabilit de luni până vineri. Anul trecut, sărbătoarea a avut loc joi, iar Guvernul a decis să se acorde și ziua de vineri liberă, pentru ca românii să poată pleaca într-un concediu de trei zile.

Totuși, chiar dacă nu se vor încumenta mulți să mai plece într-o escapadă, o informație pe care vor să o știe mulți este ce program vor avea magazinele în aceste zile de mare sărbătoare. Cum Lidl este unul dintre cele mai frecventate magazine, este de interes să aflăm ce program de lucru vor avea angajații de Adormirea Maicii Domnului.

Ce orar are Lidl în zilele de sărbătoare

Astfel, supermarketul Lidl nu își va schimba programul de lucru normal cu ocazia acestei sărbători, așa că românii pot sta liniștiți, pentru că își pot face cumpărăturile fără restricții în cele două zile. Dacă ești la petrecere cu prietenii și îți dai seama că ai uitat să cumperi ceva, atunci poți sta fără grijă, pentru că programul magazinelor va rămâne la fel. Acesta este și cazul Lidl.

Ceea ce este bine să știe românii este că programul Lidl diferă în funcție de oraș și chiar de fiecare magazin în parte. Astfel, unele au program sâmbăta de la 7:00, 7:30 sau 8 la 21:00 sau 22:00, în timp ce duminică programul este mai scurt și este de la 8:00 la 20:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: