Redactia.ro
Home » Știri » Produse mucegăite la Kaufland. Ce a descoperit un client

Produse mucegăite la Kaufland. Ce a descoperit un client

Kaufland

Alertă alimentară la Kalufland. Un client susține că a găsit lămâi mucegăite, iar când le-a raportat acest lucru angajaților, ei nici nu au luat produsele neconforme de acolo. Aceasta nu este prima neregulă descoperită în magazinele Kaufland.

Produse mucegăite la Kaufland. Ce a descoperit un client

Un client fidel al magazinului, care venise să își facă cumpărăturile aici ca de obicei, a descoperit la raful de fructe și legume niște produce ce aveau mucegai pe ele. Este vorba de niște lămâi neconforme, ce erau oferite spre vânzare de lanțul de magazine.

Este vorba despre magazinul Kalaufland din Alexandru, Iași. Clientul nemulțumit a chemat imadiat angajații, pentru ca aceștia să rezolve situația, nu numai că nu au reacționat așa cum trebuie, ci chiar ei nu au luat lămâile de acolo.

În consecință, ieșeanul a decis să transmită presei și autorităților competente fotografii de la fața locului, cu lămâile mucegăite.

„Se vede foarte clar în poze că lămâile sunt chiar deasupra, deci e greu e crezut că un angajat al supermarketului nu a observat produsele alterate. Eu le-am atras atenția angajaților, dar m-au ignorat. Nu am mai cumpărat de acolo, ci am mers în alt supermarket”, a explicat ieșeanul care a găsit lămâile mucegăite.

Nereguli în lanț descoperite la Kaufland

Aceasta nu este singura neregulă care a fost descoperită în magazinele Kaufland. În urmă cu ceva timp, un ieșean a găsit la același supermarket salam mucegăit.

„Le-am spus angajaților Kaufland despre această situație, dar nu s-au grăbit să schimbe produsele de pe raft. Nu e prima oară când le atrag atenția acestora asupra unor situații care afectează clienții, cum sunt prețurile diferite la raft față de cele de la casa de marcat. De cele mai multe ori am depus reclamații atât la Registrul de reclamații al magazinului, cât și la OPC (n.r.- Oficiul pentru Protecția Consumatorilor)”, a spus bărbatul care a descoperit neregulile.

Lanțul de magazine a fost amendat de mai multe ori în trecut, din cauza neregulilor alimentare descoperite de autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: