Redactia.ro
Home » Știri » Program Mega Image de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

Program Mega Image de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

mega image

Sfânta Maria este o sărbătoare importantă pentru milioane de români, care își serbează pe 15 august ziua onomastică.

Potrivit legii, această zi este liberă pentru toți angajații români, dar acum în acest an Adormirea Maicii Domnului este într-o zi de sâmbătă, doar cei care lucrează în weekend vor putea avea liber sau primi compensații. Este important, așadar, să știm ce programe au principalele magazine din țară.

Cum Mega Image este unul dintre cele mai căutate magazine, este important ca românii să știe ce program au acestea în acest weekend, când are loc sărbătoarea Sfintei Maria. Această informație este prețioasă mai ales în contextul în care românii vor rămâne acasă, spre deosebire de anul trecut, când angajații au avut parte de o surpriză din partea Guvernului, când s-a decis să se lege sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, de joi, cu weekendul, iar ziua de vineri să fie și ea liberă.

În acest an, sărbătoarea este sâmbăta, așa că nu mulți se vor încumeta să plece de acasă, iar petrecerile se vor ține la domiciliu.

Ce program au magazinele Mega Image de Sfânta Maria

Programul magazinului Mega Image de Sfânta Maria rămâne neschimbat.

Orele de deschidere și închidere variază, cu siguranță magazinele Mega vor fi deschise în cele două zile de weekend când românii vor sărbători Sfânta Maria.

Unele magazine pot începe programul la 7:00, iar ora de închidere o au la miezul nopții.

Doar în Capitală, lanțul belgian de magazin are 646 de magazine.

Unele magazine Mega Image pot începe, în schimb, de la ora 7:00, dar ora de închidere diferă în funcție de zi. Astfel, sâmbăta programul se încheie la ora 22:00, iar duminică la 19:00.

Există totuși și magazine în care programul de sâmbătă este mai scurt, așa că este de la 07:00-19:00, iar cel de duminică este mai lung, de 07:00-22:00.

În schimb, există și magazine Mega Image care au program și sâmbătă și duminică de la 07:00-19:00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: