Redactia.ro
Home » Știri » Program Mega Image în zilele de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 20 și 21 iunie

Program Mega Image în zilele de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 20 și 21 iunie

Program Mega Image în zilele de Rusalii.

Program Mega Image în zilele de Rusalii. Una dintre cele mai importante sărbători ortodoxe din an, Rusaliile, pică pe 20 și 21 iunie. Cu această ocazie, ziua de luni este declarată zi liberă pentru bugetari, ceea ce înseamnă că vor avea parte de o minivacanță. Ce program vor avea magazinele Mega Image de Rusalii?

Program Mega Image în zilele de Rusalii. Cum vor funcționa magazinele în zilele de 20 și 21 iunie

Program Mega Image în zilele de Rusalii.Duminică, 20 iunie și luni, 21 iunie, creștinii ortodicși vor sărbători Rusaliile, una dintre cele mai importante sărbători din an. Cu această ocazie, ziua de luni este declarată zi liberă pentru angajați, iar aceștia vor avea ocazia să meargă într-o minivacanță pentru a se relaxa. Mega Image este un unul dintre retailerii care deține sute de magazine în întreaga țară, dintre care aproximativ 500 sunt numai în Capitală. Pentru că multă lume obișnuiește să cumpere din acest lanț de supermarket, este de mare interes ce program vor avea magazinele deținute de Ahold Delhaieze în zilele de Rusalii.

Mega Image a fost înființat în 1995, iar în 2000 a fost cumpărat de grupul Delhaize. Are sigla unui leu și Food Lion în sud-estul Statelor Unite ale Americii. Mega Image are magazine în mai multe orașe din țară, precum București, în unele stațiuni de la munte, Pitești, Ploiești, Brașov, Argeș, Bihor, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Ilfov, Prahova, Sibiu, Timiș și Bacău, Cluj Napoca și Buzău. Ca de fiecare dată, românii se agită în pragul sărbătorilor ortodoxe și își doresc să facă cât mai multe cumpărături, fie ele și pe ultima sută de metri.

Programul magazinelor Mega Image de Rusalii

Așadar, programul obișnuit al magazinelor Mega Image în zilele de Rusalii, sunt următoare. Acestea se deschid în mod normal de la orele 07.00 și 08.00, dar acest lucru variază în funcție de oraș, cartier, stradă dar și mărimea magazinului. Magazinele Mega Image Shop & Go au orar scurt, funcționând până la orele 21.00 sau 22.00, cu excepția celor care funcționează până la oa 24.00.

Reprezentanții magazinelor Mega Image au anunțat că în zilele de Rusalii vor avea un program normal, ceea ce înseamnă că nu vor funcționa după un program special. Astfel, în zilele de Rusalii vor fi deschise toate magazinele Mega Image, inclusiv cele non-stop. Persoanele care vor să-și facă cumpărătri se vor bucura că pot merge la magazin fără a se grăbi sau agita din cauza faptului că programul este scurt. Clienții Mega Image pot afla programul de funcționare al acetora în perioada sărbătorilor de Rusalii 2021, prin accesarea paginii oficiale a magazinului: www.mega-image.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: