Redactia.ro
Home » Sport » Pugilist, împușcat mortal! Era prieten cu Floyd Mayweather

Pugilist, împușcat mortal! Era prieten cu Floyd Mayweather

Floyd Mayweather, pugilist mort

Unul dintre preferații lui Floyd Mayweather, boxerul Danny Gonzalez a fost împușcat mortal. Deocamdată nu se știe motivul și nu a fost identificată nici persoana care l-a ucis pe tânărul de doar 22 de ani.

Tânărul pugilist a fost împușcat mortal în localitatea Moreno Valley din California. Un necunoscut s-a apropiat de el și l-a împușcat. În momentul în care poliția și salvarea au ajuns la fața locului Danny Gonzalez era deja mort. Martorii nu au putut identifica deocamdată pe cel care l-a omorât pe sportiv. Încă două persoane care îl însoțeau au ajuns la spital. Gonzalez semnase încă de când avea 18 ani un contract cu celebrul Floyd Mayweather, și era considerat un sportiv de mare viitor.

„Ne pare rău că trebuie să anunțăm o asemenea veste. Vrem să transmitem familiei cele mai bune gânduri într-o zi atât de grea”, a declarat Mauricio Sulaiman, președintele WBC.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

R.I.P champ gone but never forgotten.

O postare distribuită de Floyd Mayweather (@floydmayweather) pe

Mayweather l-a remarcat în urmă cu 4 ani

Floyd Mayweather l-a remarcat pe tânăr în perioada în care boxa la amatori. Gonzalez avea un palmares impresionant la amatori. 96 de victorii. Acum, făcuse saltul la profesionism și câștigase până acum 3 meciuri.

„Sunt momente în viață când îți dai seama că ai descoperit o mină de aur, iar acesta este unul dintre ele. Va fi o forță de luat în seamă”, a declarat Floyd Mayweather, în urmă cu 4 ani.

Fosta iubită a lui Floyd Mayweather a murit tot anul acesta

În luna martie a acestui an, Josie Harris a fost găsită în mașină pe o alee. Nu au fost prezentate mai multe amânunte despre motivele care au dus la această tragedie. Josie Harris și celebrul pugilist au avut o relație cu suișuri și coborâșuri din 1995 până în 2010. De curând, mama copiilor lui Mayweather, dorea să îl acționeze din nou în judecată pentru agresiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: